Göz Çevresi Kırışıklıklarına Dolgu

Göz çevresi kırışıklıklarına dolgu işe yarıyor mu? Kesin sonuç verir mi? Nelere dikkat etmek gerekiyor? Dolgu süreci ile alakalı sizin için tüm detayları bir araya getirdik. Haberimize göz atarak bu alandaki son gelişmeler hakkında net bir biçimde bilgi sahibi olabilirsiniz…

13.06.2020-16:17 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-16:16) Göz Çevresi Kırışıklıklarına Dolgu

Göz çevresi kırışıklıklarınızdan rahatsız olanların kuşkusuz en merak ettikleri konulardan biri göz dolgusunun nasıl yapıldığı.

Dolgu Nasıl Uygulanır?

Göz çevresi kırışıklıklarına dolgu enjeksiyon yöntemi ile uygulanmaktadır. Acıya karşı hassasiyeti olan kişiler için lokal anestezi uygulanabilir. Lokal anestezinin yanı sıra uyuşturma özelliği olan kremlerin kullanımı da sıklıkla rastlanan ve memnun eden seçenekler arasındadır. Bu yöntemler sayesinde enjeksiyonu hissetmeyeceksiniz bile! Uygulamanın sonrasında normal hayatınıza devam edebilirsiniz. Sadece enjeksiyonun yapıldığı yerlerde çok hafif kırmızılıklar meydana gelebilir.

Nelere Dikkat Edilmelidir?

Göz çevresi kırışıklıklarına dolgu işleminin uygulanmasının sonrasında direkt olarak güneş ışınlarına maruz kalmamalısınız. Güneş ışınlarına maruz kalındığı zaman kişilerin direkt olarak cilt yaşlanma hızları artış göstermektedir. Sadece cilt yaşlanma hızlarının artış göstermesinde değil aynı zamanda dolgunun tam manası ile yerleşmesini de engelleyen hususlar meydana gelebilmektedir. Bu detaylar uzmanınız tarafından size bildirilecektir. Tüm detaylara dikkat ederek harika bir şekilde yaşlanmanın izlerini yüzünüzden kaldırabilirsiniz.

Kesin Sonuç Verir Mi?

Uygulama kesin sonuç vermektedir. Kırışıklıkların kalıcı olması durumunda dahi oldukça net bir gençleşme elde edeceksiniz. Bu alanda kaç seans uygulama yapılması gerekiyor sorusu da sıklıkla yönlendiriliyor. Tek bir seans yeterli olacaktır. Bu seansın etkisi 6 ay ile 1 sene arasında değişim gösterir. Belirli aralıklar ile yenilemeniz gerekecektir. Doğal bir içeriğe sahip olan enjeksiyon malzemeleri kullanıldığı için zaman geçtikçe erimektedir. Bu noktada işlemin kalıcı olmaması ve belirli aralıklar ile yenilenmesinin gerekmesi aslına bakılırsa bir avantajdır. Uygulamanın sonrasında memnun kalmazsanız yenilememe gibi bir hakkınız olacaktır. Ayrıca dolgu yok olduğu zaman yüzünüz aynı hale dönecektir. Bir deformasyon meydana gelmeyecektir.

Kırışıklıklara Karşı Dikkat Edilmesi Gereken Diğer Hususlar Nelerdir?

Kırışıklıkların minimum seviyede kalması için şu detaylara dikkat edilmesi gerekiyor;

• Kırışıklıklara karşı elinizdeki en büyük silah sudur. Susuz kalan ciltlerde kırışıklığın çok daha net bir biçimde görüldüğü fark edilmektedir.

• Her gün beden kitle endeksinize uygun bir biçimde su tüketmeniz gerekiyor.

• Bunun yanı sıra mimiklerden de olabildiğince kaçınılması gerekmektedir. Mimikler kırışıklıkların kalıcı hale gelmesindeki en büyük mimarlardandır.

• Yaşlanmanın temel sebepleri incelendiği zaman hücre yenileme faaliyetlerinin durduğu sebep olarak gösterilmektedir. Bu alanda kişilerin hücre yenilemesini devam ettirecek kolajen takviyeleri alması da yaşlanmayı geciktirecek unsurlar arasında kendini göstermektedir.

• Bu önlemlerin dışında kırışıklığın bir boyutunun da kesinlikle genetik ile alakalı olduğunu bilmeniz gerekiyor.

Kırışıklıklar ne seviyede olursa olsun oldukça kısa bir süre içerisinde yapılan uygulamalar ile gençlik iksirini elde etme fırsatını yakalayacaksınız. Bu harika görünüm çevrenizi tarafından da anında fark edilecek!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal