Evde Ayak Peelingi Nasıl Yapılır?

Bakımlı ayaklar kendine güvenen ve önem veren kadınların ihmal etmediği bakım ritüelleri arasındadır. Ayaklarınıza bakmayı ihmal ediyorsanız kurumaları ve hoş olmayan görünümleri için zemin hazırlamış olursunuz. İşte evde ayak peelingi yapma ipuçları.

05.09.2019-14:42 - (Son Güncelleme: 05.09.2019-14:43) Evde Ayak Peelingi Nasıl Yapılır?

Ayak bakımınızı güzellik salonlarında yaptırmak size zor geliyorsa evde kendinizin yapacağı peeling ile bunu kolay hale getirebilirsiniz. Evde ayak bakımı nasıl yapılır gelin birlikte bakalım.

AYAK PEELİNGİ NASIL YAPILIR?

  • 1 tane limonun suyunu, 2 kaşık esmer şeker ve 1 tatlı kaşığı badem yağına karıştırın. Ayaklarınızı suda bir süre dinlendirdikten sonra hazırladığınız karışımı masaj hareketleri ile ayaklarınıza uygulayın. 5 dakika bekledikten sonra ayaklarınızı ılık suyla durulayın. Bu yöntemi iki haftada bir uygulamak iyi gelecek.
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağını, 1 su bardağı esmer şeker ile birleştirin ve üzerine yarım limonun suyunu ilave edip karıştırın. Hazırladığınız karışımı masaj yaparak ayaklarınıza sürün ve 5 dakika bekledikten sonra soğuk su ile ayaklarınızı iyice yıkayın. Sonrasında ayaklarınıza nemlendirici uygulamayı ihmal etmeyin. Bu yöntem ile ayaklarınız yumuşacık olacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal