Dikkat! Erkek Arkadaşınızın Sakalı Buna Neden Olabilir

Her ne kadar eşiniz sık sık sakalını temizliyor ve bakım yapıyor olsa da, cildinizde akne oluşumuna neden olabilecek bakterileri barındırabilir. Sert yapıdaki tüyler, cildinizin tahriş olmasına yol açar. Ancak bunun önüne geçmek mümkün. Nasıl mı? Detaylar haberimizde…

05.05.2020-10:47 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-10:49) Dikkat! Erkek Arkadaşınızın Sakalı Buna Neden Olabilir

Yüzünüz eşinizin sakalı ile temas ettiğinde cildinizdeki yağ üretiminin artmasına ve akne oluşmasına neden olabilir. Eşiniz sakalına ne kadar özen gösterirse göstersin, sert tüyleri cildinizin tahriş olmasına yol açar. Peki, bunu önlemek için ne yapmak gerekir? İşte detaylar…

İYİ BİR CİLT BAKIMI ŞART

İyi bir cilt bakımı uygulamak, cildinizde yaşanacak herhangi bir kırılmayı önlemenin en iyi yoludur. Eğer cildiniz yağlı olma eğilimi gösteriyorsa eşinizin sakalı işleri daha da kötüleştirebilir. Bu nedenle yağlı olan cildinizin yağ ve bakteri içermemesi için en iyi temizleyiciyi bulmaya çalışın.

Eşinizin sakal bakımı için kullandığı ürünlerin içerisinde yer alan koku ve alkolün cildinizdeki kırılmaları tetikleyebilir; ondan koku ve alkolsüz ürünler kullanmasını rica edebilirsiniz. Kılları güçlü bir yapıya sahipse; sakal yumuşatıcı ya da doğal nemlendirici kullanmasını da isteyebilirsiniz.

Eşinizin sakalıyla temasa eden cildinizdeki kırılmayı engellemenin bir diğer harika yolu; daha sonra cildinizi nemlendirip yatışmasını sağlamaktır. Sakinleştirici ve yoğun yapıya sahip olan bir nemlendiricinin çözmeyeceği hiçbir problem yoktur!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal