Daha İnce Bir Çeneye Sahip Olmanın Kolay Ve Doğal Yöntemleri

Güçlü bir çene çizgisiyle doğmak, çeşitli bireysel genetik faktörlere bağlıdır. Öyle olsa bile, kendi çene çizginizi sivriltmek etmek için yapabileceğiniz birçok şey var.

19.11.2018-14:49 - (Son Güncelleme: 19.11.2018-14:46) Daha İnce Bir Çeneye Sahip Olmanın Kolay Ve Doğal Yöntemleri

Güçlü bir çene çizgisiyle doğmak, çeşitli bireysel genetik faktörlere bağlıdır. Öyle olsa bile, kendi çene çizginizi sivriltmek etmek için yapabileceğiniz birçok şey var.

Gülümseme: Gülümsemek bazı insanlara diğerlerinden daha doğal olarak gelir, ama gerçek şu ki, yüzünüzdeki kasların çalışmasında büyük faydası vardır. Yüzünüzü ne kadar çok kullanırsanız cildiniz o kadar iyi ve daha sıkı görünür.

Çenenizi açın ve serbest bırakın: Daha iyi bir çene çizgisi elde etmek çene çalışmasının kendisi ile ilişkilidir. Bunu yapmak için, çenenizi bırakmadan önce 10 saniye boyunca kenetlemeyi deneyin. Bunu yaparken hafif bir rahatsızlığın yanı sıra ince bir yanık duygusu hissetmeniz normalidr. Bunu istediğiniz kadar yapmaya çalışın.

Pratik çene egzersizi: Başınızı yukarı doğru eğin ve gözlerinizi tavana sabit tutun. 5 saniye boyunca gerginliği koruyun, bundan sonra dinlenmeniz gerekebilir.
Şakaklarınıza masaj yapın. Şakaklarınıza masaj yapmak ve kaşınızı açmak, yüzünüz boyunca kan akışını ve dolaşımını teşvik etmenin iyi bir yoludur. İki parmağınızı alın ve şakaklarınızı küçük dairesel hareketlerle ovun. 30 saniye boyunca devam edin.

Balık suratı yapın: Bir 'balık suratı' yapmak yanaklarınızı ve çenenizi yakmak için harika bir alıştırmadır. Yanaklarınızdaki ağzınızdan emip gülümsemeyei deneyin. En az 5 saniye basılı tutun. Hafif derecede rahatsız hissetmeli ve her seansın sonunda hafif bir yanık hissetmelisiniz. Bu iyi bir şey, çünkü kaslarınızın aktiviteyle gerginleştiğini gösteriyor. İyi bir başlangıç egzersizi için bu 10 kez tekrarlayın ve size uygun olarak sayısını arttırın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal