Çiftlerin En Çok Kavga Ettiği Konu Bu!

Yapılan bazı araştırmalar çiftlerin tartışmalarının en büyük nedeninin kıskançlık olduğunu ortaya koydu. Eğer bu kıskançlık mevzusunun üstesinden gelemezseniz hem duygusal olarak yaralanır hem de ilişkinizin hasar görmesine neden olursunuz.

28.03.2020-17:05 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-16:47) Çiftlerin En Çok Kavga Ettiği Konu Bu!

Kıskanç olduğunuzu kabul eder ve bunun üstesinden gelmeye çalışırsanız ilişkinizin zarar görmesini engelleyebilirsiniz. Mutlu ve sağlıklı bir ilişki sürdürmek için yapmanız gerekenler oldukça basit…

İLİŞKİNİN EN BÜYÜK KATİLİ KISKANÇLIKTIR

Evet, tam olarak öyle! Kıskançlık en büyük ilişki katillerinden biridir. Ara sıra herkes birazda olsa kıskançlık yapabilir, bu ilişkiye ve beraber olduğunuz insana olan tutku ve bağlılığınızı gösterir. Ancak bu durum alışkanlık veya takıntı haline gelirse, tehlikeli bir hal alabilir. Örneğin partneriniz arkadaşlarıyla her dışarı çıktığında onu sürekli arıyor veya mesaj atıyorsanız, kendinize bir dur demeli ve bunun altında yatan neden ile yüzleşmelisiniz. Bunlar küçük adımlar da olsa, sevdiğiniz kişinin İlişkiniz için bu rahatsız edici tutumdan kurtulma çabanızı görmesi gerekir.

Önce kendinize değer verin! Hayatınıza objektif bir gözle bakarak öz-değerleriniz üzerine biraz düşünün; kendinize olan güveninizi artıracak fiziksel bir aktiviteye başlayabilir veya da bir terapist ile konuşmak ve destek almak isteyebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal