Aldatıldığınızı Hissettiğinizde Bunları Yapın

İhanete uğradığınızda mantıklı düşünemeyebilirsiniz. Peki, aldatıldığınızı hissettiğinizde ne yapmalısınız? Tepki vermek için beklemek gerekir mi? Aldatıldığınız da yapılması gereken bilgilere ulaşmak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz...

06.06.2020-17:25 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-17:14) Aldatıldığınızı Hissettiğinizde Bunları Yapın

İlişkinizin artık eskisi kadar iyi olmadığını hissediyor ve partnerinizin sizi aldattığını düşünüp ne yapacağınızı bilmiyorsanız, sizler için bazı önerileri derledik.  Sizi aldatan partnerinize hesap sormalı mısınız? Aldatıldığınızda verilmesi gereken tepkiler haberimizin devamında...

ALDATILDIĞINIZI HİSSETTİĞİNİZDE BUNLARI YAPMALISINIZ

Partneriniz sizi aldatırsa, yapılacak ilk şey kendinize zaman tanımak, geri adım atmak ve duruma öyle bakmaktır. Bu noktadan sonra değerlerinizi gözden geçirebilir ve sonuç olarak hakkında iyice düşünülmüş bir karar verebilirsiniz.

Tepki Verme Konusunda Aceleci Olmayın

Duygularınız bakış açınızın netliğini bozacaktır. Nasıl tepki vereceğinizi bilmezsiniz ve partneriniz özür dileyip başka bir şans için size yalvarabilir. Ama acele etmeyin. Kendinize zaman tanıyın. Partnerinize bunun beklenmedik bir durum olduğunu, şu anda net bir şekilde düşünmekte zorluk çektiğinizi ve karar vermeden önce yalnız kalmak istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Sadece çocuklar için ilişkinize devam etmeyin

Bu durum sadece ayrılma kararından kaçınmanın bir yoludur. Çünkü çocuklar için her zaman, aynı evde yaşamaya devam eden fakat sürekli tartışan ebeveynleri değil, ayrı olsalar da mutlu olmayı başarabilen ebeveynleri tercih eder.

İkinci Şans Verilmeli Mi?

Eğer partneriniz sizi aldattıysa acele etmeden ve düşünmeden ona hemen ikinci bir şans vermemelisiniz. Partnerinize ikinci bir şans verme kararı alırsanız mutlaka bir terapi almalısınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal