Akrep Burcundaki Merkür Gerilemesi 20 Kasım'da Bitecek !

Son olarak Merkür gerilemesi bu kez Venüs'ün etkisinde oluyor ve daha iyi duygular geliştirecek. 20 Kasım'a kadar devam edecek olan Merkür gerilemesi Akrep burcunda gerçekleşmekte.

11.11.2019-09:29 - (Son Güncelleme: 11.11.2019-08:56)

31 Ekim-20 Kasım tarihleri arasındaki Merkür gerilemesinde ortaya çıkan problemleri gidermek nispeten daha kolay hale gelecek, ortaklık ile uyum baskın duygular olacak. 

MERKÜR GERİLEMESİ AKREP BURCUNDA

Merkür gerilemesi Akrep burcunda oluşacak. Akrep burcu, dostluk, arkadaşlık,hoşgörü, ruhu dinlendirme, güven ve güç poziyonlarını güçlendirir. Fakat bu etki kadınlar açısından biraz şımarma olarak kendini gösterebilir. Kadınlar üzerindeki Merkür gerilemesi etkisi sebebiyle ilişkileriniz zor hal alablir ve hatta bozulabilir.

Bu dönemde pratik, çabuk düşünme ve reflekslerle zihinsel açıklık oluşacak. İletişimdeki, kısa yolculuklardaki artışlar, bu dönemi çok büyük ihtimalle yılın en yoğun ve verimli zamanı yapıyor. Çocuklar, kuzenler ve komşularla daha çok görüşme durumunda olmanız gerekebilir. Çok önemli haberler alabilirsiniz veya stresli bir karar vermeniz gerekebilir. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal