21 Mart Dolunay'ı Burçları Nasıl Etkileyecek?

Ekinoks Dolunay'ı 12 burcu nasıl bir etki altına alacak? Koç, Boğa, İkiziler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları bu tarihte nelere dikkat etmeli?

20.03.2019-11:17 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-11:17) 21 Mart Dolunay'ı Burçları Nasıl Etkileyecek?

21 Mart dolunayı burçları nasıl etkileyecek? Hande Kazanova bütün burçları dolunayın etkilerine karşı uyardı.

KOÇ: 20 Mart’tan sonra Güneş, sizin burcunuza geçecek. Kendinizi daha şanslı, iyimser, mutlu ve hayatta karşı güçlü hissedeceksiniz. Harekete geçme isteğiniz 20 Mart’tan sonra hızlanabilir. 21 Mart’ta oluşacak Dolunay ile beraber özel hayatınız, ikili ilişkileriniz ve ortaklaşa atacağınız adımlarda önemli duygusal sonuçlarla karşılaşacaksınız. 

BOĞA:  21 Mart’ta sıfır derece Terazi Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay’da iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konularda dengeyi iyi sağlamalısınız ve atılacak önemli birtakım adımlar varsa bunları devreye sokabilirsiniz. Bunun için Merkür’ün düzelmesini beklemelisiniz. Merkür 28 Mart itibariyle düzelecek ve rahat bir nefes almaya başlayacaksınız. 

İKİZLER: Sıfır derece Terazi Burcu’nda olacak bu Dolunay, önemli kararları, başlangıçları ve uygulamaları karşımıza getirecek. Bu uygulamaları aşk hayatınızda, özel ilişkilerinizde ve çocukla ilgili oluşumlarda, kreatif ve sanatsal işlerinizde başlatabilirsiniz. Alacağınız kararların duygusal anlamda sizi mutlu edecek kararlar olmasına özen göstermelisiniz sevgili İkizler. 

YENGEÇ:  Dolunay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızı tetikleyecek olan bu Dolunay, ailenizle ilgili hassas ve duygusal kararların bu Dolunay ile beraber karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Kentsel dönüşüm, evinizle ilgili bir konu ya da ev hayatınız için yapmanız gereken önemli bir adım bu Dolunay’da hayatınızın merkezine daha fazla yerleşebilir. 

ASLAN:  20 Mart’tan sonra Güneş Koç Burcu’na geçecek ve hızlanmaya başlayacaksınız. Hayatı daha keyifli gözlerle görmek isteyecek, eğer öğrenciyseniz eğitim alanlarınızda daha aktif bir şekilde kendinizi göstermek isteyeceksiniz. 21 Mart’ta oluşacak Dolunay, Terazi Burcu’nda gerçekleşecek ve ilginizi yakın çevre alanlarınıza çevirecek. Onların hayatında olacak birtakım hassas olaylar sizin hayatınızı da etkileyebilir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal