Scrub Nedir? Evde Yaptığınız Scrub ile Ölü Derilerden Kurtulun!

Gün boyu kirli havaya maruz kalan clldinizi ölü deriden arındırıp, canlı ve sağlıklı bir tene kavuşturmanın yöntemlerinden biri scrub peelingi. Gelin kolay malzemeyle bu muhteşem ürünü evde yapmanın yöntemlerine bakalım.

20.03.2019-10:41 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-10:27) Scrub Nedir? Evde Yaptığınız Scrub ile Ölü Derilerden Kurtulun!

Cildinizi bebeksi bir yumuşaklığa kavuşturarak kendi cilt bakımınızı kendiniz yapabilirsiniz! Scrub nedir? Evde scrup nasıl yapılır? Scrub cilde nasıl uygulanır? İşte merak edilenler haberimizde.

 

SCRUB NEDİR NASIL YAPILIR?

Scrub, kişisel bakım kategorisinin en çok tercih edilen ve etki sağlayan bakım uygulamalarından biridir. Uzun yıllar ciltteki ölü derilerden arınmak ve cilde yumuşaklık kazandırmak için yapılan scrublar bir vücut bakımı olarak karşımıza çıkıyor. Kıl dönmesi, selülit, ölü derilerden arınma gibi amaçları sıralayan scrublar bir çok şikayet edilen sorunlardan kurtulmaya yardımcı olmaktadır. 

 

EVDE PRATİK SCRUB YAPIMI

Malzemeler; 1 adet limon, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 2 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı, kuru lavanta, 3/4 çay bardağı İngiliz tuzu, tercihinize göre lavanta yağı yeterli olacaktır.

EVDE SCRUB NASIL YAPILIR?

Yapılış aşaması; Bir kabın içerisine limon suyu sıkın daha sonra geriye kalan malzemeleri de kabın içerisine ilave ederek malzemelerin birbirine iyice geçmesi için karıştırın. Karıştırma işlemi bittikten sonra elde ettiğiniz karışımı dinlendirdikten sonra haftada 1 kere banyoda vücudunuza uygulayarak istediğiniz etkiyi elde edebilirsiniz. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal