Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Başladı

Her yıl olduğu gibi modanın kalbi yine Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'da atacak. 19/22 Mart tarihlerinde gerçekleşecek defilelerde Sonbahar/Kış 2019 sezonu görücüye çıkacak.

19.03.2019-16:43 - (Son Güncelleme: 19.03.2019-16:26) Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Başladı

İstanbul, Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonlarının sergileneceği Mercedes Benz Fashion Week Istanbul'da marka ve tasarımcıların defilesine sahne olacak.  19-22 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek.

46 TASARIMCI KOLEKSİYON SERGİLEYECEK

Etkinlikte 46 tasarımcı ve marka, toplamda 38 defilede Sonbahar/Kış 2019 koleksiyonlarını sergileyecek. Bu isimlerin 17'si defile, 14'ü studio & mini defile, 2'si The Core Istanbul'da sunum ve bir kişi de retrospektif formatında gerçekleştirecek. Ayrıca her sezon olduğu gibi, bu sezon da koleksiyonlarını Zorlu PSM alanı dışındaki mekanlarda sergilemeyi tercih eden 4 tasarımcı bulunuyor.

MODACILAR İÇİN HEYECAN DORUKTA

13. sezonda koleksiyonlarını sergileyecek olan marka ve tasarımcılar arasında; Aslı Filinta, Belma Özdemir, Brand Who, Cele-Brand, Ceren Ocak, Çiğdem Akın, Clımber, Damat, Db Berdan, Emre Erdemoğlu, Emre Pakel, Exquıse, Ezra Tuba, Giray Sepin, Gokhanyavas, Gülçin Çengel, Guntas, Hemington, House Of Ogan, Karma 1: Selen Akyüz & Third, Kiğili, Kith&Kin, M.O.F.C. Eda Güngör, Mehtap Elaidi, Meltem Özbek, Mercedes-Benz Presents Özgür Masur, Miin By Kadir Kiliç, Murat Aytulum, New Gen By Ima, Önder Özkan, Özlem Erkan, Özlem Kaya, Özlem Süer, Şebnem Günay, Sudi Etuz, Tuba Ergin, W-S-M yer alıyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal