Kader film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden merak edilen filmlerin detayları ve konularıyla ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Kader filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

28.06.2022-18:43 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-18:43) Kader film konusu ve oyuncuları

Dram türünde film izlemeyi seven insanların zevkle izleyeceği filmlerden biri de yerli yapımımız Kader filmi. Peki Kader filminin konusu nedir? Kader filminde oyuncular kimler? Kader filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kader filmi

Kader filmi 17 Kasım 2006 tarihinde yayınlanmıştır. Film yerli dram kategorisinde seyirciyle buluşmuştur. Filmin yönetmenliğini Zeki Demirkubuz üstlenmiştir.

Kader Filmi Konusu ve Oyuncuları

Kader filmi konusu

Kader filminde bulunan Bekir karakteri Uğur'a aşıktır. Uğur ise Zagor'a aşıktır. Zagor mahallenin serserilerindendir. Bu üç insan bir tesadüf sonucu birbirlerinin hayatına girer. Bekir, Uğur'un peşinden her türlü mücadeleyi vermeyi göze alır. Zagor bir gün hapisten çıkar ve mahallede aynı gün bir cinayet işlenir. Bu olayın üstüne Uğur mahalleden uzaklaşmak için başka yerlere gider. Bekir ise Uğur'un gidişiyle onu unutabileceğini düşünerek hayatına devam eder. Uğur bir gün tekrar mahalleye döner fakat Zagor İzmir'de bir cinayet işleyip tekrar hapse girmek zorunda kalır. Bekir ise Uğur'dan vazgeçemediğini anlayarak her yerde onun peşinden koşmaya başlar. Bir gün evlenir, çocuğu olur ama Uğur'u hiçbir zaman unutamaz. Onun peşinden farklı şehirlere gider, gururunu kaybeder. Ama ona göre sadece aşkının masumluğunu kaybetmemiştir.

Kader filmi oyuncuları

Kader filminde Vildan Atasever, Ozan Bilen ve Ufuk Bayraktar gibi sevilen oyuncular yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal