Küçük Esnaf film konusu ve oyuncuları

Film severler internet üzerinden film araştırmalarına devam ediyor. Son günlerin merak edilen filmlerinden Küçük Esnaf filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

28.06.2022-18:21 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-18:21) Küçük Esnaf film konusu ve oyuncuları

Film izlemek ve birkaç saat keyifli vakit geçirmek isteyen insanlar internet üzerinden film arayışlarına devam ediyor. Peki Küçük Esnaf filminin konusu nedir? Küçük Esnaf filminin oyuncuları kimler? Küçük Esnaf filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Küçük Esnaf filmi

Küçük Esnaf filmi 8 Nisan 2016 tarihinde yerli komedi türünde yayınlanmıştır. Filmin senaryosunu İbrahim Büyükak, yönetmenliğini ise Bedran Güzel üstlenmiştir.

Küçük Esnaf Filmi Konusu ve Oyuncuları

Küçük Esnaf filmi konusu

Küçük Esnaf filminde Berhudar karakteri yaşadığı mahallenin çilingiridir. Berhudar'ın babası vefat etmeden önce mafyaya borçlanmıştır ve bu borç oğluna kalmıştır. Berhudar'ın bu yüzden mafyayla başı belaya girer. Berhudar ise bir şekilde para bulup mafyaya olan borcunu ödemeyi planlar fakat hiç düşünmediği olaylar başına gelmeye başlar. Berhudar'ın yolu bu olaylar ile uğraşırken bir avukat ile kesişir ve ilk başta birbirlerinden nefret etseler de zaman geçtikçe birbirlerine aşık olmaya başlarlar.

Küçük Esnaf filmi oyuncuları

Küçük esnaf filminde İbrahim Büyükak, Cengiz Bozkurt, Zeynep Koçak ve Gupse Özay gibi sevilen ve başarılı isimler yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal