Jurgen Klopp: 'Bir Hayalden Fazlası'

Jurgen Klopp, 30 sene sonra aldıkları tarihi şampiyonluğu göz yaşları içinde anlattı.

27.06.2020-10:02 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-10:00) Jurgen Klopp: 'Bir Hayalden Fazlası'

Alman teknik direktör, hem Liverpool’un 19. şampiyonluğu hem de kendi şahsi başarısı hakkında konuştu, “Bir hayalden daha fazlası. Tamamen kendimi kaybettim. Asla böyle bir hissi yaşayabileceğimi düşünmemiştim” şeklinde konuştu.

İngiltere Premier Lig’de tam 30 sene sonra şampiyonluk hasretini gideren Liverpool, unutulmaz anlar yaşadı. 31. haftada Crystal Palace’ı 4-0 geçerek Chelsea - Manchester City karşılaşmasını bekleyen Kırmızılar, mutlu sona ulaştı.

Chelsea’nin City maçındaki 2- 1’lik zaferi sonrası Jurgen Klopp, maç sonunda Sky Sports’a özel açıklamalarda bulundu. Konuk olduğu canlı yayında Liverpool’a son şampiyonluğunu getiren takımın efsane menajeri Kenny Dalglish’in sorularını cevaplayan Klopp, “Kenny bu şampiyonluk önce sana bir armağan. Senin kazandığın şampiyonluktan tam 30 sene sonra kazandık. Bu senin için Kenny.. Bu şampiyonluk senin için Steven Gerrard” ifadelerini kullandı.

Alman teknik adam daha sonra göz yaşlarını tutamayarak çok mutlu olduğunu şu cümlelerle aktardı:

“Bir hayalden daha fazlası. Tamamen kendimi kaybettim. Asla böyle bir hissi yaşayabileceğimi düşünmemiştim. Gerçekten inanılmaz bir his. Liverpool’un harika tarihi beni ve oyuncularımı her zaman motive etti. Chelsea maçını takımla beraber izledik. Kaçan goller, gelen penaltı.. Bu başarıyı benim oyuncularım kazandı. Onlar harika bir zafer elde etti.”

Jurgen Klopp, futbolcularının hiç pes etmediğini söyleyip, “Her zaman denedik, sürekli istedik. Bu ligde böylesi bir süreklilik kolay değil. Ama hiç vazgeçmedik. Takımımız hep daha iyisini istedi. Hepsiyle gurur duyuyorum. Onlarla aynı takımda yer almaktan gurur duyuyorum” değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal