Jehezkel Antalyaspor'u dava edecek: İsrail basınından çarpıcı iddia ortaya atıldı

Antalyspor- Trabzonspor maçında gol atmasının ardından gösterdiği sevinç sonrası takımdan gönderilen İsrailli oyuncu Jehezkel için ülke basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

20.02.2024-18:56 - (Son Güncelleme: 20.02.2024-18:56)

7 Ekim’de başlayan ve bu zamana kadar süregelen İsrail- Filistin savaşında dünya ikiye ayrılmış durumda. Filistin’i dünyanın çoğunluğu desteklese de İsrail’i de destekleyenler var. Bunlardan birisi de Antalyasporlu Jehezkel’di.

Yeni bir iddia ortaya atıldı

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Trabzonspor karşılaşmasında Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel’in attığı gol sonrası İsrail'in Gazze'yi işgal etmek için başlattığı operasyonların başlangıç tarihi olan 7 Ekim 2023 gününe dikkat çekmesi ve Davut yıldızını göstermesi sonrası kadro dışı bırakılmasının ardından İsrail basınından yeni bir iddia ortaya atıldı.

Jehezkel

Tazminat da istiyor

Sport5'in haberine göre; Jehezkel ödemelerini alamadığı ve kulüpte haksız şekilde kadro dışı bırakıldığını belirterek FIFA'ya şikayetçi olmasının yanında Jehezkel'in Akdeniz ekibinden tazminat olarak 1 milyon 260 bin euro talep ettiği de öne sürüldü.

Antalyaspor harekete geçti

Haberin devamında ise olayın FIFA'ya taşınması sonrası Antalyaspor'dan Sagiv Jehezkel'e çağrı geldiği iddia edildi. İddiaya göre Antalyaspor, PFDK tarafından 8 maçlık cezası sona eren Jehezkel'in Türkiye'ye geri dönerek takımla antrenmanlara çıkmasını talep ediyor.

Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal