İYİ Parti'den CHP'ye Rest!

Kemal Kılıçtaroğlu’nun Kürt sorununun çözümü için adres olarak HDP'yi işaret etmesine tepki gösteren Yavuz Ağıralioğlu, ‘Cinayet şebekesinin başındakilere hürmet gösteren mekanizma meşruiyet alanının dışına çıkar.’ dedi.

08.10.2021-12:36 - (Son Güncelleme: 08.10.2021-18:11) İYİ Parti'den CHP'ye Rest!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye'de 'Kürt sorunu' olduğunu Ve bu sorunun çözüm yolunun HDP'den geçtiğini söyledi. CHP Genel Başkanı Kılıçtaroğlu, ‘Kürt sorunu çözmek için meşru bir organa ihtiyacımız var. HDP'yi meşru organ olarak görebiliriz. HDP'yle biz bu sorunu çözebiliriz’ ifadelerine yer verdi.

MİLLET İTTİFAKI İÇİNDEKİ HDP ÇATLAĞI BÜYÜYOR

Ana muhalefet partisi CHP’nin ortağı olan İYİ partiden Kemal Kılıçtaroğlu’nun sözlerine sert yanıt verdi. Medyascope yayınında bazı açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, konuşmasında HDP'nin terörist elebaşı Öcalan'a hürmet gösterdiğini belirterek, bu hürmeti sebebiyle meşru olamayacağını ifade etti

İYİ PARTİLİ YAVUZ AĞIRALİOĞLU: ÖCALAN'A HÜRMET GÖSTERİYORLAR

İYİ Partili Ağıralioğlu, ‘Çocuklarımızı 40 yıldır öldüren bir cinayet şebekesinin başındakine hürmetle saygı gösteren, mecliste konuşmalar yapan mekanizma meşruiyet alanının dışına çıkar’ ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİLİ YAVUZ AĞIRALİOĞLU: DEVLETİ KURAN PARTİ, DEVLETİN VARLIĞINI KORUSUN

Kemal Kılıçtaroğlu’nun dikkat çektiği ‘Kürt meselesi’ için CHP’ye çağrıda bulunan İYİ Parti Milletvekili Ağıralioğlu, ‘Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki arkadaşlarımızın, devlet kuran parti olarak, devletin varlığını koruyacak şekilde konuşmalarını arzu ediyoruz’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal