İYİ Parti'den Bir Skandal Daha Geldi! Küfür Eden Lütfü Türkkan Yerine Şehit Ailesini Suçladılar!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu yaptığı açıklamalarda Lütfü Türkkan'ın şehit ailesine ettiği küfür meşrulaştırmaya çalıştı.

08.11.2021-13:19 - (Son Güncelleme: 08.11.2021-13:26)

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu şehit ailesine küfür eden Lütfü Türkkan hakkında açıklama yaptı.

İYİ PARTİ ŞEHİT AİLESİNİ SUÇLUYOR

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu yaptığı açıklamada şehit ailesini suçlar gibi açıklamalar yaparak şu sözlere yer verdi; "Yapılan hatadır. Hatayı meşrulaştırmak İçin söylemiyorum ama şehit yakınlarının da taşımak olduğu bir vakar var, bir adam genel başkanımıza gelip ağza alınmayacak laflar etmiştir."

Lütfü Türkkan'ın parti için ceza alacağını vurgulayan Yavuz Ağıralioğlu Meral Akşener'in duruma çok sinirlendiğini bildirdi.

NELER YAŞANMIŞTI?

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan şehit yakınına küfür etmişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bingöl gezisi sırasında esnafı ziyaret edip vatandaşlar bir araya gelmişti. Geçtiğimiz günlerde "Burası Kürdistan" ve "Sayın Öcalan" gibi skandallara imza atan Meral Akşener Bingöl'de bir skandala daha imza atmıştı. Meral Akşener'in ziyareti sırasında HDP ile yakın ilişkileri olduğu bilinen Lütfü Türkkan'a bir şehit yakını tepki göstermişti. Lütfü Türkkan ise çok terbiyesizce bir yanıt vererek şu sözleri söylemişti;  "Senin bacını s..."

İYİ PARTİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN NE DEDİ?

Meral Akşener'in esnaf ziyareti sırasında İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişkilerde olduğunu ve bundan rahatsız olduğunu dile getiren şehit yakını, Lütfü Türkkan'a bu düşüncesini söyledi. Bir süre şehit yakınını dinleyen Lütfü Türkkan daha sonra şu terbiyesiz sözleri söyledi;  "Senin bacını s..." 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal