Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

İttifak Açıklaması Ertelendi

CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'nin ittifakıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı

03.05.2018-09:52 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-09:46) İttifak Açıklaması Ertelendi

Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'nin ittifakıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandığı kaydedildi. 24 Haziran milletvekili seçimlerinde barajı sıfırlayarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde daha çok sandalye elde edebilmek amacıyla uzlaştıkları ittifaka ilişkin açıklamanın hafta sonuna kalabileceği ifade edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'nin ittifak açıklaması hafta sonuna ertelendi

Ak Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi 24 Haziran seçimlerinde ittifak yapma kararı almış, erken seçim kararının alınmasının hemen akabinde ise muhalefet partileri ittifak kurmak amacıyla görüşmelere başlamıştı.

Dört partinin ittifakta uzlaştıkları belirtilirken, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Özkoç da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlediği basın toplantısı sırasında ittifakın bugün genel başkanların programlarının uygun olduğu bir saatte resmen açıklanacağını kaydetmişti.

Reuters’a bilgi veren Cumhuriyet Halk Partili bir yetkili, basın açıklamasının bugün yapılmayacağını kaydederek, Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin yapacağı toplantının Cumartesi günü gerçekleştirilebileceğini kaydetti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;