İşten Kovulan Temizlik Görevlisi CHP'li Belediye'yi Haczetti

CHP'li Şişli Belediyesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışırken, tazminat ödemeksizin işinden kovulan Ramazan Çelik, hakkını aldı.

10.10.2020-16:53 - (Son Güncelleme: 10.10.2020-16:59) İşten Kovulan Temizlik Görevlisi CHP'li Belediye'yi Haczetti

Şişli Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak görev yapan Ramazan Çelik, görevinden atıldı.

Tazminat ödemeksizin işinden atılan Çelik, belediyeyi mahkemeye verdi ve davayı kazandı.

Ramazan Çelik'in İş Mahkemesi'nde 267 bin lira almaya hak kazanmasının ardından alacağını tahsil etmek için belediyeye haciz işlemi başlattı.

Haciz işlemi için belediye binasına gelen Çelik'in avukatı Abdullah Akyüz ve icra memuru, görevliler tarafından belediye binasına giriş yapamadı. Bunun üzerine polis çağıran Avukat ve icra memuru, belediyenin kasasında bulunan 1550 lirayı haczetti.

BAHANE ÜSTÜNE BAHANE

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in makam odasına yapılan haciz işlemini engellemek için bahane üstüne bahane uyduruldu.

Önce ''belediye başkanının sekreterinin koronavirüs hastası olduğu ve odanın karantina alanı olduğu'' söylendi. Ardından çilingir tarafından elektrikler kesilmeden kapının açılamayacağı, açılırsa kapı güvenlik sistemine zarar verebileceğinin belirtildi.

Bu sebepten ötürü sekreterin odasındaki televizyon haciz işlemi yapılmak için kayıtlara alındı.

Makam odasına karantina kurallarından ötürü giriş yapmadıklarını söyleyen Avukat Abdullah Akyüz, ödemenin gerçekleşmemesi durumunda haciz için yeniden belediye kapısını çalacaklarını dile getirdi.

Haciz işlemi sürerken, belediyenin karşısındaki işçi Ramazan Çelik'in pankart ve malzemelerine de zabıta görevlileri müdahale etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal