İşte Kayserispor'un Yeni Teknik Direktörü!

Süper Lig kulüplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor, teknik hocalık yapması için Hırvat teknik direktör Robert Prosinecki ile anlaştı.

30.12.2019-09:51 - (Son Güncelleme: 30.12.2019-09:32) İşte Kayserispor'un Yeni Teknik Direktörü!

Süper Lig takımlarından İstikbal Mobilya Kayserispor, Hırvat teknik patron Robert Prosinecki ile sene bitene kadar anlaşma imzaladı.

Takım'ın Başkanı Berna Gözbaşı, gerçekleştirdiği açıklamada, Bülent Uygun'la yaşanan ayrılığın sonrasında yapılan görüşmeler sonucunda, teknik adamlık görevine Robert Prosinecki'nin getirildiğini söylendi.

Gözbaşı, "Ligde kalmak bizim için çok önemli. Anlaşmamız lig sonuna kadar. Ligde kalmamız durumunda tekrar masaya oturacağız." ifadelerini kullandı.

2012-2013 sezonunda Kayserispor'un hocalığını yapan Prosinecki, Kayseri ekibinin başında çıktığı 48 karşılaşmada 18 galibiyet kazanmıştı.

Robert Prosinecki, 2013-2014 yılında sezon arasında takımdan ayrılmıştı.

Prosinecki: "Kayserispor'u bu durumdan kurtaracağız"

Robert Prosinecki, "Başkan çok ısrarcı oldu ve teklifi kabul ettim. Önümüzdeki günlerde başkan ile biraya geleceğiz. Resmi anlaşma yaptıktan sonra transferler yapacağız" diye konuştu.

Transfer çalışmaları ile alakalı da söylemlerde bulunan Prosinecki, "Evet sağlık sorunlarım var ama ben heyecan yaşamayı seviyorum. Kayserispor'u kötü durumdan kurtarmak için çabalayacağız. İyi transferler yaparak ikinci yarıda çok maç kazanacağız. Ben inanıyorum. Taraftar inansın ve destek versin. Kayserispor kümede kalmak için savaşacaktır" sözlerini dile getirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal