İstanbul'da Tramvay ve Otobüs Çarpıştı!

İstanbul'da korkutan kaza! Hareket halindeki Bağcılar-Kabataş tramvayı halk otobüsü ile çarpışınca ortaya korku dolu görüntüler çıktı.

28.08.2020-13:48 - (Son Güncelleme: 28.08.2020-14:55) İstanbul'da Tramvay ve Otobüs Çarpıştı!

İstanbul'da çarpışan otobüs ve tramvay yürekleri ağızlara getirdi.

Bağcılar-Kabataş seferini yapmakta olan tramvay, dönüş yapmakta olan halk otobüsünün orta kısmına çarptı. Kaza nedeniyle otobüste bulunan iki yolcu hafif yaralandı.

Kazanın yaşanmasının hemen ardından bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi intikal etti.

Yaralılar, ambulansla hastaneye gönderilirken, otobüste ve tramvayda yaşanan maddi zarar büyük oldu.
Hasarlı otobüs bölgeden alınırken, ekiplerin çalışması devam ediyor.

Metro İstanbul, Twitter üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, ''T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında geçici bir süre için seferlerimiz Bağcılar-Karaköy istasyonları arasında yapılmaktadır'' ifadelerini kullandı.

YARALI SAYISI AÇIKLANDI!

Olay yerinden yansıyan açıklamaya göre, otobüsteki 22 yaşındaki Eyüp Sabri Sincan ve babası 49 yaşındaki Yusuf Sincan hafif şekilde yaralandı.

Diğer taraftan, Metro İstanbul'dan aktarılan açıklamada ise ''T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında geçici bir süre için seferlerimiz Bağcılar-Karaköy istasyonları arasında yapılmaktadır'' ifadeleri kullanıldı.

KAZA ANINI ŞOFÖR ANLATTI!

Kazaya yönelik açıklama yapan  Süleyman Obalı, ''Fındıklı kapalı olduğundan bize buradan veriyorlar. Birinci tramvay geçti ben kırmızı ışıkta bekliyorum. İkinci tramvay geçti, yeşil yandı. Yolcunun da beyanı, yeşil yandıktan sonra ben geçtim. Tramvay yakın bile değildi bana, tam gaz hiç frensiz geldi, ortadan vurdu. Mecburuz buradan geçmeye, biz yeşili bekliyoruz'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal