İstanbul Valiliği'nden Galatasaray Kulübü'ne seçim iptali davası geldi!

İstanbul Valiliği, Galatasaray Kulübü'ne olağan mali genel kurulun iptal edilmesi, alınan seçim kararının iptali ve kulüp tüzüğünün idari ibrarsızlığıyla ilgili tüm maddelerinin iptaliyle ilgili davada bulundu.

08.04.2022-16:33 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-16:57) İstanbul Valiliği'nden Galatasaray Kulübü'ne seçim iptali davası geldi!

İstabul Valiliği, Galatasaray Kulübü'ne olağan mali genel kurulun iptal edilmesi, alınan seçim kararının iptali ve kulüp tüzüğünün idari ibrarsızlığı ile alakalı olarak tüm maddelerinin iptaliyle alakalı dava açtı.

Usulsüzlük tespit edildi

İstanbul Valiliği, 26 Mart 2022'de gerçekleştirilen mali genel kurulunda usulsüzlük tepitinde bulundu. Valilik dernek ve ilgili kişilerin ileride uğrayacağı zararların önüne geçmek için konuyu Asliye Hukuk Mahkemesi'ne taşıdı.

Bilindiği üzere Galatasaray Genel Kurulu'nda Burak Elmas yönetimi mali yönden ibra edilmiş fakat idari yönden ibra olmamıştı. Çıkan sonucun ardından Galatasaray camiasının 30 Nisan'da yeni bir seçime gideceği açıklanmış ve yeni başkanlık seçimi için Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu resmen adaylıkta bulunmuştu.


Ayrıntıların gelmesi bekleniyor

Galatasatay'da yaşanan gelişmeler resmen gündeme oturdu. İstanbul Valiliği'nin sarı kırmızılılara açtığı dava ile ilgili gelişmelerin ayrıntılarının gelmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal