İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı olacak mı? Binali Yıldırım’dan açıklama geldi

Mart 2024 gerçekleşecek olan belediye seçimlerinde Binali Yıldırım’ın İstanbul’dan adayı olacağı konuşulmaya başlandı. Yıldırım adaylık iddiaları hakkında ilk defa konuştu.

29.08.2023-15:33 - (Son Güncelleme: 29.08.2023-15:39) İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı olacak mı? Binali Yıldırım’dan açıklama geldi

2024 Mart ayında gerçekleşecek olan belediye seçimleri için adaylar konuşulmaya başlandı. Ekrem İmamoğlu yönetiminde olan İstanbul Büyükşehir Belediye’sinden memnun olmayan vatandaşın gündeminde Binali Yıldırım var. Kulislerde bir çok isim konuşulurken, Binali Yıldırım da İBB adaylığıyla ilgili net açıklama yaptı.

Binali Yıldırım’dan İBB adaylık açıklaması

Haber7’de yer alan habere göre; Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB’den memnun olmayan vatandaş, mart 2024’te gerçekleşecek olan İBB seçimleri için hareketlendi. İstanbul'da bugüne dek eski Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu adı en çok geçen bakanlardı. İstanbul için adı geçenlerden biri  olan Binali Yıldırım ise adaylık konusunda ilk defa açıklama yaptı. Binali Yıldırım, gazeteci Abdulkadir Selvi'nin adaylıkla ilgili sorusuna, "Biz artık sıramızı savdık. Partimizin onlarca aday adayı var. Çok değerli arkadaşlarımız var. Benim böyle bir düşüncem yok. Açıkça ifade etmek istedim" diye yanıt verdi.

Binali Yıldırım İBB adaylık açıklaması

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal