İstanbul Adliyesi’nde Memur Pozitif Çıktı! Mahkeme Karantinaya Alındı

İstanbul Adalet Sarayı'nda Tüketici Mahkemesi’nde bir memurun coronavirüs testinin pozitif sonuç vermesi sebebiyle mahkemenin 2 hakimi ve mahkeme personeli karantina altına alındı.

18.06.2020-12:45 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-11:59) İstanbul Adliyesi’nde Memur Pozitif Çıktı! Mahkeme Karantinaya Alındı
Mahkeme salonunun kapısına, "Covid19 salgını nedeniyle mahkememiz karantina altına alınmıştır. Duruşmalar yapılmayacaktır" yazısı yapıştırıldı.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda olan 6. Tüketici Mahkemesi kaleminde görev yapan bir erkek memurun corona testi pozitif sonuç verdi. Memurun salgın taşıdığına dair bir belirtisi olmadığı fakat durumun öğrenilmesi üzerine geçtiğimiz gün sabah mahkemenin 2 hakimi ve bütün kalem çalışanı idari izne çıkarıldı.

“KARANTİNAYA ALINDIK” YAZISI ASILDI

Hakimler ve memurların evlerinde karantina altına alındıkları belirtildi. Olayın ortaya çıkmasının sonrasında hakimlerin odaları, duruşma salonu ve mahkeme kalemine dezenfekte işlemi yapıldı. Mahkeme salonu ile kaleminin kapısına, "Covid19 salgını nedeniyle mahkememiz karantina altına alınmıştır. Duruşmalar yapılmayacaktır" notu asıldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal