Yazıklar Olsun Milli Gazete

Türkiye’de İslami kesimi en alttan devletin en tepe kademesine getiren Necmettin Erbakan hocanın kurmuş olduğu Milli Gazete, yine Hoca’nın çok yakın olduğu Müslüman Kardeşler partisinden Cumhurbaşkanı seçilen ve Diktatör Sisi tarafından cezaevinde öldürtülen Muhammed Mursi ile ilgili çok çirkin bir haber yaptı.

18.06.2020-12:35 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-12:31) Yazıklar Olsun Milli Gazete

Türkiye’de İslami kesimin siyaset sahnesinde boy göstermesini sağlayan ve Seküler kesim tarafından sürekli horlanan, toplumun en alt tabakası layık görülen Müslümanları devletin tepesine taşıyan merhum Necmettin Erbakan’ın kurduğu medya grubu, bugün İslami kesimi aşağılayan manşetlerle yayımlanıyor.

Diktatör Sisi tarafından şehit edilen Mısır’ın seçimle işbaşına gelen tek cumhurbaşkanı olan Muhammed Mursi’nin şehadet yıldönümünü, mide bulandıran bir başlıkla anımsadı.
Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, Katil diktatör General Abdulfettah el Sisi tarafından askeri darbe ile görevinden alınmış ve tutuklanmıştı. Hukun geçerli olmadığı Mısır diktatörlük zindanlarında ağır hastalanan Mursi’nin tedavi edilmesine izin verilmemişti. Merhum Mursi, şehit edilmeden aylar önce mahkeme salonunda hasta olduğunu ve dikta rejiminin tedavi görmesine izin vermediğini bu yüzden cezaevinde ölüme terk edildiğini söylemişti.

Bu sözlerinden birkaç hafta sonra mahkeme salonunda fenalık geçirip bayılan Mursi’ye doktorların müdahale etmesi engellenmiş, ancak vefatından sonra hekimlerin duruşma salonuna girmesine izin verilmişti.

Uzun süredir İslami kesimin aleyhine yayın yapmakla ünlü Milli Gazete isimli Türkiye’nin en çok az satan gazetesi, Muhammed Mursi’nin ölüm yıldönümünü, “Saraydan Zindana” başlığı ile vererek, merhum Cumhurbaşkanının lüks ve şatafat içinde yaşadığı imajını vermeye çalıştı.
Halbuki merhum Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, oldukça mütevazı bir hayat yaşaması ile bilinen dünyanın ender siyasi liderlerindendi.

Milli Gazete isimli parti bülteni ile bağlı bulunduğu ve ismi Türk kamuoyu tarafından bilinmeyen siyasi parti, Türkiye’de İslami kesime karşı kurulan ve ABD’nin yönettiği CHP, HDP ittifakının içinde bulunuyor.

Emperyalizmin Türkiye’deki temsilcisi olarak bilinen İttifak’ta Milli Gazete’nin yandaşı olduğu tabela partisinin Müslümanları emperyalizme eklemlemek görevi üstlendiği gibi bir algı oluşmuş durumda.
Türkiye’de inananlara en çok zulüm eden, Başörtüsünü yasaklayan ve kızların başörtülü okumasını engelleyen CHP ile ittifak halinde bulunan tabela partisine her gün Müslümanların lanet okuduğu belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal