İsrail Başkonsolosluğu Önündeki Protesto Devam Ediyor

İsrail Başkonsolosluğu önünde toplanan İstanbul’da yüzlerce insan, İsrail’in Mescid-i Aksa’da Müslümanlara yönelik müdahalesi ve Başbakan Netanyahu’nun açıklamalarını protesto etti.

10.05.2021-08:51 - (Son Güncelleme: 10.05.2021-08:51) İsrail Başkonsolosluğu Önündeki Protesto Devam Ediyor

Geçtiğimiz günlerde Mescid-i Aksa’da insanlık dışı hareketlerde bulunmaya başlayan İsrail Hükümetine karşı tepkiler çığ gibi büyüyor.

Beşiktaş’ta bulunan İsrail Başkonsolosluğu'nda vatandaşlar ellerine Filistin ve Türk Bayrağı alarak İsrail’i protesto etti.

ÜMMETİN BÜTÜN COĞRAFYASI BİR BÜTÜNDÜR

Protestoda grubu adına konuşan Özgür–Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya, ''Filistin Davası üzerinden meşrulaştırmaya çalışanların oyunlarına, onların kirli hesaplarına alet edilmemelidir. Kardeşler, şunu biliyoruz: Ümmetin bütün coğrafyası bir bütündür. Doğu Türkistan’dan Suriye’ye Amerika’dan Mısır’a kadar zulüm karşısında direnen kardeşlerimizle beraberliğimizi bütünleştirmek gereği gibi Filistin Davası’na da ayrı tutarlılıkla ve aynı endişelerle zalimler karşısında haktan, adaletten ve insanlıktan yana olan herkesi kucaklamalıyız, kucaklayabiliriz'' diye ifade etti.

Ellerine Filistin ve Türk Bayrağı alan vatandaşlar protestonun ardından dağıldı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal