'İran Halkının Önünde Diz Çökecekler'

İran Dışişleri Sözcüsü Seyyid Abbas Musevi, ABD hükümetinin İran’a yönelik uyguladığı baskılardan ötürü sevinç duymasına, "yakında İran halkının önünde diz çökecekler” ifadeleriyle tepki gösterdi.

12.06.2020-12:59 - (Son Güncelleme: 12.06.2020-12:58) 'İran Halkının Önünde Diz Çökecekler'

İran Dışişleri Sözcüsü Seyyid Abbas Musevi, ABD hükümetinin İran’a yönelik uyguladığı baskılardan ötürü sevinç duymasına, "Yakında İran halkının önünde diz çökecekler” ifadeleriyle tepki gösterdi.

İran Dışişleri Sözcüsü Seyyid Abbas Musevi, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Musevi ABD hükümetinin İran'a yönelik uyguladığı baskılardan ötürü sevinç duymasına şu sözlerle tepki gösterdi: “Politikası, ister kendi halkı isterse dünya halkı olsun "baskıya" dayanan bir hükümet, ekonomik terörizmden ve sıradan insanlar üzerindeki baskıdan mutluluk duyar. Ama bu baskılar İran milletine zarar verememiş aksine kendi ayaklarına dolanmıştır. Yakında İran halkının önünde diz çökecekler”

ABD'nin İran Özel Temsilcisi Brian Hook, geçen günlerde İran'a yönelik ambargolardan memnun olduğunu ifade etmiş ve böylece İran'ın Yemen'de bulunan Husilere yönelik bütün yardımlarını önlemek istediklerini dile getirmişti. Bununla birlikte Brian Hook, İran'a uygulanan yaptırımların İran'ı zayıflattığını ve bu durumdan Hizbullah'a yönelik yardımların da etkilendiğini kaydetmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal