Into the Night Ne Zaman Başlıyor?

Netflix'in yeni dizisi yolda. Belçika yapımı ilk dizisi Into the Night'ın yayın tarihi belli oldu. Yeni dizi 1 Mayıs'ta izleyicisi ile buluşacak.

25.04.2020-13:26 - (Son Güncelleme: 25.04.2020-13:23) Into the Night Ne Zaman Başlıyor?

Netflix'in Belçika yapımı ilk dizisi Into the Night'ın yayın tarihi açıklandı. Dizinin yayınlanan tarnıtımı ile yayın tarihi belli oldu. 

Into the Night, 1 Mayıs'ta Netflix'te başlıyor. Dizi, dünyada yaşanan ani bir güneş felaketiyle insanların hayatını kaybettiği büyük bir olayla başlıyor. Yeni dizi, 6 bölüm yayınlanacak. Into the Night'ın yönetmen koltuğunda Belçikalı Inti Calfat ve Dirk Verheye oturuyor.

Dizi Belçika, Fransa, Almanya, İtalya, Polonya, Rusya ve Türkiye’den bir araya gelmiş uluslararası bir oyuncu kadroya sahip. Kadroda Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Nabil Mallat, Stéfano Cassetti, Jan Bijvoet, Astrid Whettnall, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi, Babetida Sadjo, Mehmet Kurtuluş ve Ksawery Szlenkier gibi isimler yer alıyor. Mehmet Kurtuluş dizide "Ayaz" karakterine hayat veriyor. Merakla beklenen yeni dizisi ‘Into the Night’ 1 Mayıs'ta Netflix'te.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal