Instagram Durduruldu Hatası Nedir?

Instagram durduruldu hatası nedir? Instagram durduruldu hatası nasıl çözülür? Uygulamalar sürekli olarak duruyor hatası ve 5XX server error hatası çözümü.

31.03.2021-12:42 - (Son Güncelleme: 09.04.2021-16:56) Instagram Durduruldu Hatası Nedir?

Instagram durduruldu hatası dün akşam saatlerinden itibaren Türkiye ve dünya gündemini meşgul ediyor. Uygulama kullanıcıları web üzerinde araştırmalar yaparak bu sorunun çözümü hakkında bilgi bulmaya çalışıyor. Peki, Instagram durduruldu hatası nedir? Instagram durduruldu hatasının çözümü nedir?

INSTAGRAM DURDURULDU HATASI NEDİR?

Instagram durduruldu hatası, Instagram kullanıcılarının 31 Mart 2021 tarihinde, bu uygulamaya erişim sorunu yaşamasının ardından gündem konusu haline geldi. Bu kapsamda birçok kullanıcı bu hatanın çözüm yollarını arıyor.

Sosyal medya uygulamalarının ve birçok popüler web sitesinin erişim sorunları hakkında bilgi paylaşan Downdetector'da yer alan haberlere göre 30 Mart 2021 tarihinden itibaren 17.00'da Instagram'ın mobil sürümünde birtakım sorunlar gerçekleşmeye başladı. Android işletim sistemine sahip telefonlar da IOS işletim sistemine sahip telefonlar da bu sorunu yaşamaya başladı.

INSTAGRAM DURDURULDU HATASININ ÇÖZÜMÜ NEDİR?

İnstagram durduruldu hatasının çözümü için İnstagram uygulamasını kapatın. Bu uygulamanın arka planda çalışmadığına emin olun. Eğer bu şekilde sorun çözülmezse, arka planda çalışan diğer uygulamaları da kapatın. Sorun hala çözülmüyorsa telefonu tamamen kapatın.

Eğer bu çözümlere rağmen İnstagram hala uyarı veriyorsa, cihazın ve uygulamaların önbelleğini temizleyin. Bazı model telefonlarda bu yöntem de işe yaramayabilir. Cihanızın Google Play Store ve İnstagram'ın en güncel sürümünü barındırdığına emin olun. İOS cihazlarda da App Store ile İnstagram güncellemesi yapabilirsiniz. Güncellemelerin ardından cihazınızı kapatıp yeniden açmayı unutmayın.

UYGULAMALAR SÜREKLİ OLARAK DURUYOR HATASININ ÇÖZÜMÜ

Eğer Instagram dışında, diğer mobil uygulamalarda da erişim hatası yaşıyorsanız sorun Android System Webwiew'den kaynaklanıyor demektir. Bu sorunun en sık yaşandığı cep telefonu markaları Google, Samsung, Huawei, Xiaomi, LG ve Oppo olarak öne çıkıyor.

Google Play Store'a girip uygulama arama sekmesine Android System Webwiew yazın ve karşınıza çıkan uygulamayı güncelleyin. Telefonunuzu yeniden başlayın. Bu şekilde uygulamalar sürekli duruyor hatasının çözüldüğünü göreceksiniz.

INSTAGRAM 5XX SERVER ERROR HATASI

Instagram 5XX Server Error hatası, adı üzerinde Instagram sunucularından kaynaklanan bir sorundur. Bu sorunun çözümü için Instagram yetkililerinin sorunu çözmesini beklemekten başka bir hal çaresi yoktur. Instagram 5XX Server Error hatası servera aşırı yüklenmelerden ya da siber saldırılardan dolayı kaynaklanabilmektedir. Instagram yöneticileri bu tür bir sorunu tespit ettiklerinde açıklama yaparak, kullanıcılarını uyarmaktadır.

9 Nisan 2021 İnstagram'a erişim sorunları yaşanıyor. Sorunun kaynağı ile ilgili henüz net bir bilgi yok.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal