Instagram Yorumları İçin Mesaj Özelliği Yolda

Her gün uygulamada farklı testler yürüten Instagram, yorumlar için mesajlar özelliğini deniyor.

26.03.2021-12:06 - (Son Güncelleme: 26.03.2021-12:06) Instagram Yorumları İçin Mesaj Özelliği Yolda

Amerika merkezli teknoloji devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler sosyal medya uygulaması Instagram, kullanıcılara yeni özellikler sunabilmek adına her gün yeni özellikler deniyor. Bir Twitter kullanıcısı, Instagram'da yeni bir özelliğin test edildiğini duyurdu. 

Instagram şu an da yorumların altında, beğen ve yorum seçeneklerini sunuyor. Twitter'dan yapılan paylaşıma göre, iki seçeneğin yanına bir de mesaj seçeneği eklenmiş durumda.

Instagram, testi yapılan bu özellik hakkında bir bilgi vermese de, Twitter kullanıcısı özelliğin nasıl kullanıldığından bahsediyor. Yeni gelen özellikle birlikte, Instagram üzerindeki gönderilenindeki mesajı seçip dilediğinizi söyleyebilirsiniz.

Gelen yoruma karşılık verdiğiniz zaman, bir kullanıcıyla ilgili yoruma mesaj yazdınız bildirimi geliyor. Eğer siz de başkasına yanıt verirseniz, yanıtınız mesajla bildiriliyor ve DM arayıcılığıyla diğer kullanıcılar size yanıt verebiliyor.


Özellik başta da belirttiğimiz gibi şu an test aşamasında. Bu yüzden, her kullanıcı yeni gelen her özelliği deneyimleyemiyor. Instagram yeni gelen özellikler konusunda kullanıcıların tepkisini ölçmek için bu yöntemi kullanıyor. Özellik yeteri kadar tepki almadığında ise Instagram zaten son kullanıcılara ulaştırmıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal