Instagram'dan Yeni Özellik Live Rooms Kullanıma Çıktı!

Sosyal medyanın merkezinde yer alan Instagram, pandemi döneminde mantıklı Live Rooms isimli güzel bir özelliği kullanıma çıkardı.

02.03.2021-11:58 - (Son Güncelleme: 02.03.2021-11:58) Instagram'dan Yeni Özellik Live Rooms Kullanıma Çıktı!

Instagram Live Rooms, uygulama içerisinde aynı anda dört kişinin canlı yayın yapmasına imkan tanıyan bir özellik olarak kullanımda. Canlı yayın sürecini kişi / katılımcı açısından artırarak güzel bir adım atan firma, özelliğin önümüzdeki günlerde herkes için aktif olacağını aktarıyor. Dört kişiyle beraber müzisyenlerin ortak içerik üretmesi veya grup eğitimler gibi birçok yayın tarzı için etkili altyapı kuran firma, süreci gerçekten oldukça kullanışlı bir tasarımda kişilere sunuyor. Dört kişili Live Rooms yayınlarını elbette başkaları da izleyebiliyor ve yorum yaparak yayınlara katılabiliyor. 

Instagram kısa süre önce TikTok odaklı bir Reels ayarlaması yaptı Instagram, TikTok‘tan alınan video özelliği Reels ile çok fazla öne çıkamıyor. Halen bilmeyenler için Reels, 'Instagram Kamera' içerisinde 15 saniyeye kadar kısa videolar oluşturmanıza ve düzenlemenize olanak tanıyor. Kullanıcılar Reels videolarına efektler ve müzik ekleyebiliyor veya kendi sesini kullanabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal