Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'nı Instagram'dan Sildi!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bir dönem hiç ayrılmadığı ve defalarca kez evinde ağırladığı eski Survivor yarışmacıları Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nı Instagram hesabından sildi.

28.03.2021-12:11 - (Son Güncelleme: 28.03.2021-12:11) Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'nı Instagram'dan Sildi!

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından Survivor 2021'in birleşme partisi için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı, herkesi şaşırtan bir hamlede bulundu. 

BİRÇOK YARIŞMACIYI ÇAĞIRDI

Survivor Ekstra, Survivor Panorama ve eski Survivor yarışmacılarını da birleşme partisine davet eden Ilıcalı, Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'yı parti için adaya çağırmadı. 

BİR KALEMDE SİLDİ

Acun Ilıcalı, Survivor 2020'de yarışan ve şimdilerde aşk yaşayan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'nı 13 milyon takipçisinin olduğunu Instagram hesabından sildi. Acun Ilıcalı'nın eski yarışmacılarla arasında ne yaşandığı ise merak konusu oldu. 

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı ise Acun Ilıcalı'yı kendi sosyal medya hesapları üzerinden takip etmeye devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal