İnce FETÖ'cülerle Beraber Çalıştı İddiası

Gazeteci-Yazar Hüseyin Gülerce Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, Yalova'da beraber hareket edip beraber seçim çalışması yürüttüklerini iddia etti.

05.06.2018-11:05 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-11:10)

Gazeteci-Yazar Hüseyin Gülerce Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin darbeci FETÖ ile olan ilişkisine dair çok önemli iddialarda bulundu. 2007 senesinde FETÖ'nün Muharrem İnce'yi Bosna Hersek'e götürdüğünü iddia eden gazeteci Gülerce, 2014 seçimlerinde de Yalova'da FETÖ ve Muharrem İnce'nin beraber çalıştıklarını öne sürdü.

AHaber'e konuşan Gülerce'nin iddiaları şu şekilde:

‘’2006-2007 yıllarında Yalova’da ki o yapı Muharrem İnce’yi Bosna Hersek’e götürdü. Oradaki okulları gezdirmek için. Muharrem İnce döndükten sonra bunu bazılarını anlattı. Orda Müslümanların kazdığı siperleri gördük. Okullardaki öğretmenleri gördük. Oradaki o yapının yaptığı işleri ballandıra ballandıra anlattı. Götüren kişiler o yapının oradaki il imam ve oradaki esnafı katmışlardır. Muharrem İnce’ye sorum şu şekilde. Bu yapı tarafından yaklaşık 10 yıl Bosna Hersek’e ziyarete götürüldünüz mü? Bunu FETÖ2cüler mi organize etti? Yoksa ailecek gittiğiniz bir gezi miydi? Ayrıca 2014 yerel seçimlerinde bütün Yalova biliyor ki o gün cemaat olarak bilinen yapının içerisindeki insanlarla CHP’liler beraber çalıştılar. Hatta Yalova’da herkesin bildiği Mina öğrenci yurdunda o zaman Yalova’nın il imamı Tayfun Tuna ve Yardımcı Aydın Kahveci idi. Bu iki isimle Muharrem İnce ortak seçim çalışması yaptı. Sorum şu siz bu iki kişi ile seçim toplantısı yaptınız mı diye konuştu?’’

CHP-FETÖ ilişkilerine dair her geçen gün kanıtlar ortaya çıkıyor. Tüm kurumlara ve siyasi yapılarda örgütlenen FETÖ, ona en çok karşı çıkan siyasi yapı olduklarını iddia eden CHP’nin içiresinde ilişkilerinin olması durumun CHP açısında çarpıklığı ortaya koyuyor. Hükümetten istediğini alamayan FETÖ, yeni yapılanma yerleri CHP olarak belirlemiş ve CHP üzerinden hükümeti yıkmayı planlamıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal