İlhan Palut: 'Topu Denizlispor'a Teslim Ettik'

Süper Lig'in 20. hafta maçlarında dün rakip sahada Yukatel Denizlispor'la 1-1 berabere kalan Göztepe ekibinin teknik hocası İlhan Palut, konuk oldukları sahada aldıkları 1 puanın önemli olduğunu, noksanlıkları düzeltmek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

04.02.2020-11:20 - (Son Güncelleme: 04.02.2020-11:16) İlhan Palut: 'Topu Denizlispor'a Teslim Ettik'
İlhan Palut, takımın web sitesinde bulunan açıklamasında, ikinci devresine iyi başladıkları ligde 3 puan serilerini Denizli'de de devam ettirmek istediklerini fakat bunu yapamadıklarını söyledi.

Yukatel Denizlispor karşılaşmasında ilk 15 dakika çok etkili olduklarını ve golü bulduklarını söyleyen İlhan Palut, "Skoru arttırabilecek pozisyonlar da bulduk fakat 15. dakikadan sonra topu Denizlispor'a teslim ettik. İkinci yarı topa daha çok sahip olmaya başladık ve oyunu dengeledik. Denizlispor'un son dakikalarda tüm riskleri alarak yüklendiği anlarda bir anlık dikkatsizlik sonucu maalesef golü kalemizde gördük ve beraberliğe razı olduk." değerlendirmesinde bulundu.
Palut, daha iyi oynamaları ve daha iyi savunma yapmaları gerektiğini belirterek, "Maçın 90 dakikasına baktığımız zaman deplasmanda alınan 1 puanı da değerli görüyorum. Eksiklerimizi giderme adına çalışmalarımıza devam edeceğiz." sözlerini söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal