İç çamaşırı ile poz veren Şeyma Subaşı gündem oldu! Pozlara yorum yağdı! "Don-sütyenle de çıkılmaz ki"

Sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündem olan Şeyma Subaşı şimdi de iç çamaşırı ile verdiği pozlarla gündem oldu. İtalyan DJ Guido Senia ile ayrıldıktan sonra Mohammed Alsaloussi'yle yeni bir aşka yelken açmıştı. Bu ilişkide de gerçek aşkı bulamayan Subaşı, bu sıralar aşk hayatıyla değil sosyal medya paylaşımları ile gündeme geliyor. İşte Subaşı'nın gündem olan o pozları...

08.06.2022-14:33 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-14:33) İç çamaşırı ile poz veren Şeyma Subaşı gündem oldu! Pozlara yorum yağdı! "Don-sütyenle de çıkılmaz ki"

Mısırlı işadamı Mohammed Alsaloussi ile dolu dizgin bir aşk yaşayan Şeyma Subaşı ani bir kararla sevgilisi ile yollarını ayırdıklarını açıklamıştı. Daha sonra adı Hakan Sabancı ile geçen Subaşı bu haberler karşısında bir açıklama yapmadı. Şimdilerde yine gündem olan Subaşı bu kez aşk hayatı ile değil sosyal medya paylaşımları ile gündem oldu. Paylaştığı pozları beğenenlerin yanı sıra eleştirenler de oldu.

Şeyma Subaşı o pozlar ile gündem oldu!

Mısırlı işadamı ile olan ilişkisinde evlilik teklifi alan Subaşı teklife "evet" demişti lakin çiftin ilişkileri nikah masasına taşınmadan sona erdi.

şeyma subaşı gündem

Bu ayrılıktan sonra adı Hakan Sabancı ile anılan Subaşı, sürekli özel hayatı ile gündeme geliyordu. Bu sefer de sosyal medyadaki pozları ile gündem oldu.

İç çamaşırı ile verdiği pozlardan sonra takipçilerinden hem beğeni hem eleştiri aldı.

Şeyma Subaşı'nın bu pozları kısa süre içinde gündem oldu. Bir kısım beğenilerini dile getirirken bir kısım ise eleştiri yağmuruna tuttu.

şeyma subaşı

fotoğraf yorumları

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal