İbo Show 20 Nisan 2022 Çarşamba yeni bölüm konukları

İbo Show'un bu haftaki konukları kesinleşti! İbo Show 9 yıl aradan sonra tekrar izleyicileriyle buluştu. Bu geçen süre zarfı ibo show seyircilerini ve sevenlerini bi hayli üzse de, ibo show tekrar ekranlarda yerini alarak hayranları ve sevenlerinin kalbinde taht kurmaya devam ediyor.Peki ibo show' un bu haftaki konukları kimler? İbo show'da hangi konuklar ağırlanacak? işte cevabı...

17.04.2022-23:32 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-23:32) İbo Show 20 Nisan 2022 Çarşamba yeni bölüm konukları

İbo show 9 yıl aradan sonra tekrar tv ekranlarında! İbo show her hafta çarşamba günü saat 20:00 da star tv ekranlarında bizlerle. İlk yayım tarihi 19 kasım 1993 tarihinde olan ibo show programı o günden bu yana yüzlerce konuk ağırlamış olup bizlere çeşitli eğlence içerikleri sunmuştur. Kimi zaman güldüren kimi zaman hüzünlendiren ibo show programı 9 yıl aradan sonra ilk gün ki heycanıyla hız kesmeden bizleri ekranlar karşısına geçirmeyi başarıyor.Her hafta olduğu gibi bu hafta da süpriz konuklar izleyicileri sabırsızlandırmaya devam ediyor. Yapımcılığını poll Production ile Global Medya'nın üstlendiği ibo show programı kadrosunda Şafak Sezer ve oryantal Didem'in bulunduğu, bu şahane program da bizleri yine harika konuklar bekliyor.

İbo show bu haftaki konukları kimler?

 İşte İbo show' un bu haftaki konukları!

 İbo show da bu hafta ankara rüzgarı esiyor çok sevilen ankara havalarının vazgeçilmez sanatçıları bu hafta ibo show'a konuk oluyor. Bu hafta ibo show'un 4 dev konuğu var; Ankaralı Turgut, Ankaralı Coşkun, Ayşe Dinçer ve Hüseyin Kağıt bu hafata ibo show' da sizlerle.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal