İbo Show 20 Nisan 2022 bu hafta konukları kim?

İbrahim Tatlıses 'in sunduğu eğlence programı İbo Show sosyal medya gündeminden hiç düşmüyor. Her hafta birbirinden renkli ve değerli birçok sanatçıyı programında konuk eden İbo Show 'un ağırladığı isimler de program izleyicileri tarafından merak edilerek araştırılmaktadır. Peki bu hafta İbo Show 'a kimler konuk olacak? İşte detaylar..

19.04.2022-12:27 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-12:27) İbo Show 20 Nisan 2022 bu hafta konukları kim?

İbrahim Tatlıses tarafından sunulan ve senelerdir ekranlarda bizlere müzik ziyafeti veren program İbo Show gün geçtikçe izlenme sayısını daha da artırıyor ve sosyal medya gündeminde zirvede yer alıyor. Her hafta Çarşamba akşamı Star TV ekranlarında izleyici ile bir araya gelen programa birbirinden değerli ve ünlü pek çok sanatçı da konuk olarak katılmaktadır. İbo Show programına konuk olarak gelen sanatçılar izleyicilerin büyük bir dikkatini çekerek merak konusu oluyor ve acaba bu hafta İbo Show 'da kimler var diye araştırılmaya başlanıyor. Peki, İbo Show programına bu hafta hangi ünlü isimler konuk olacak? İşte detayları..

20 Nisan 2022 Çarşamba İbo Show programının konukları kimler?

Her hafta Çarşamba akşamları evlerimize konuk olarak bizlere unutulmaz bir müzik ziyafeti veren İbo Show programına bu hafta da birbirinden değerli ve ünlü isimler konuk olarak gelecek. İbo Show 'un 13 Nisan 2022 Çarşamba, 39. bölüm konukları arasında yer alan isimler sevilen şarkıcı Hüseyin Kağıt, Ankaralı Turgut, Ayşe Dinçer ile Ankaralı Coşkun olacak.

İbo Show program konukları

İbo Show programı hangi gün ve saat kaçta yayınlanıyor?

Birbirinden değerli ve ünlü sanatçıları konuk olarak ağırlayan eğlence programı İbo Show, her hafta Çarşamba akşamları saat 20.00 'de Star TV ekranlarında sizlerle. 

İbo Show

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal