İBB, Çok Sayıda Teröristin Kitaplarını Satıyor

Saadet, İP ve CHP ittifakı ile yönetime gelen Ekrem İmamoğlu'nun yönetimde olduğu İBB'de skandalların ardı arkası kesilmiyor. Daha önce Sakine Cansız'ın kitabını satttığı ortaya çıkan İstanbul Kitapçısı'nın çok sayıda terörist ve terör sevicinin kitaplarını sattığı da öğrenildi.

15.01.2020-10:47 - (Son Güncelleme: 15.01.2020-10:21) İBB, Çok Sayıda Teröristin Kitaplarını Satıyor

CHP’nin geçtiğimiz yıl yönetimi devraldığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi her geçen gün biraz daha HDP çizgisine kayıyor.

İBB iştiraklerinden İspark’ı ele geçiren HDP’ye diyet borcu ödemeye devam eden Ekrem İmamoğlu’nun, Kültür AŞ.’ye ait İstanbul Kitapçısı’nda Selahattin Demirtaş ve Sakine Cansız’ın yanı sıra birçok HDP/PKK’lının kitabını İstanbullulara sattığı tespit edildi.

HDP YAZIYOR İBB SATIYOR

Akit Gazetesi'nden Faruk Arslan'ın haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ’ye ait İstanbul Kitapçısı çok sayıda terörist ve terör sevici yazarların kitaplarını satıyor.

PKK tutuklusu Selahattin Demirtaş ile terörist Sakine Cansız’ın kitaplarını satışa sunması büyük tepkiyle karşılanan, Cansız’ın kitaplarını apar topar satıştan kaldıran İstanbul Kitapçısı, terörün siyasi partisinde siyaset yapan birçok isme kapısını açmış durumda.

Terör kütüphanesine dönüşen İstanbul Kitapçısı, terörist Sakine Cansız’ın 3, Selahattin Demirtaş’ın 4 kitabını satarken; terör partisinde siyaset yapan Sezai Temelli’nin 2, Ahmet Şık’ın 5, Mithat Sancar’ın 2, Ertuğrul Kürkçü’nün 2, Mithat Sancar’ın 2, Sırrı Süreyya Önder’in 1 kitabını İstanbullulara sattığı öğrenildi.

ÜÇ KURUŞLUK KİTAPLAR İBB’DE SATIŞTA

İstanbul Kitapçısı, Güneydoğu’ya “vaat edilmiş topraklar” diyen HDP Genel Başkanı Sezai Temelli’nin 2 kitabını İstanbullularla buluşturuyor. Temelli’nin Neoliberal Zamanda Aşınma ve Küresel Dönemde Vergileme isimli kitaplarını İBB satıyor.

Kalaşnikof görseli altında miting konuşması yapan, Türkiye’yi “Siz bizi kentinize kabul etmezseniz yarın kapınıza bir başçavuş gelecek ve başınız sağolsun diyecek” sözleriyle tehdit eden HDP’li Sırrı Süreyya Önder, İBB üzerinden kitabını satıyor. PKK propagandası yapmak suçundan 1 yıl cezaevinde kalan HDP’li Sırrı Süreyya Önder’in Beynelmilel isimli kitabı İstanbul Kitapçısı raflarında satışta.

Mardin’deki HDP toplantısında PKK marşı okuyan HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar’ın “Geçmişle Hesaplaşma” ve “Devlet Aklı Kıskacında Hukuk Devleti” kitapları İBB’nin sitesinde satılıyor.

SAMANLIKÇININ KİTAPLARI DA VAR, DEVLETE TERÖRİST DİYENİN DE

Türkiye’yi sivil katleden ülke yalanıyla ABD’ye şikayet eden samanlık devrimcisi HDP’li Ertuğrul Kürkçü’nün yazdığı sözde kitaplar da İBB’de. Kürkçü’nün “İsyanın İzinde” ve “Pratiğin Aklı Teorinin Heyecanı” kitabı İstanbul Kitapçısı’nın satış listesinde. HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık da İBB imtiyazlılarından. “Devletiniz teröristtir” sözleriyle Türkiye’ye ağır ithamda bulunan HDP’li Ahmet Şık’ın “İtham Ediyorum”, “Paralel Yürüdük Biz Bu Yollarda”, “İmamın Ordusu”, “Dokunan Yanar” kitaplarını İstanbul Kitapçısı satışa sunmuş durumda.

İMAMOĞLU PKK KİTABINI SAVUNDU

Terör suçlarından tutuklu eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Paris’te öldürülen PKK’lı Sakine Cansız’ın kitaplarının İstanbul Kitapçısı’nda satılmasına yönelik tepkiler üzerine açıklama yapan CHP’li Ekrem İmamoğlu, Demirtaş’ın PKK’lı Seher Çağla Demir’e atfettiği kitabı savunurken Cansız konusunda geri adım attı. İmamoğlu “Sayın Demirtaş’a ait kitap her yerde satılıyor. Olabilir de. Olmalıdır da” dedi. İmamoğlu, Terörist Sakine Cansız’ın kitabına ilişkin ise “5 yıldır satışta olan bir kitap. Yeni değil. Ama gelen haklı tepkiler üzerine biz, o kitabın satışını sitemizden iptal ettik” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal