Hulusi Akar'dan İntikam Yemini

Hakkari'da şehit olan 11 aylık bebek ile ilgili Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan çok sert açıklama. Akar, "O yavrunun intikamını almadan Allah canımızı almasın" dedi.

01.08.2018-09:26 - (Son Güncelleme: 01.08.2018-09:29)

Terör örgütü PKK, Hakkari'de yola patlayıcı göşeyerek hain bir saldırı yaptı. Patlayıcının infilak etmesiyle asker eşi olan Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği şehit düştü. Konuyla alakalı açıklama yayınlayan Hulusi Akar, intikamlarının alınacağını söyledi.

"SÖZÜMÜ TUTMADAN ALLAH CANIMI ALMASIN"

Yüksekova'daki terör saldırısı Türkiye'yi yaralarken, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Twitter sayfasından açıklama yayınladı.

Şehitlerin intikamının alınacağını söyhleyen Akar, "O masum yavrunun intikamını almadan, o annenin hesabını sormadan, şehitlerimize olan sözümü tutmadan Cenab-ı Allah canımızı almasın. İnlerinize gireceğiz, inlerinize! Yaşamını yitiren yavrumuza ve annesine Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.

Hakkari' de Astsubay eşini ziyaretten gelirken yola tuzaklanan bombanın infilak etmesi neticesinde şehit düşen Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya için Hakkari Dağ Komando Tugay Komutanlığı'nda tören yapıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal