Oktar Ailesine Bir Darbe Daha! Eski Kedicik Harekete Geçti

Eski kedicik Ceylan Özgül, Adnan Oktar'ın abisi Kenan Oktar'dan şikayetçi oldu. Özgül, Oktar'ın kendisine şantajda bulunduğunu iddia etti.

31.07.2018-22:45 - (Son Güncelleme: 31.07.2018-22:45)

Adnan Oktar grubundan 2017 senesinde kaçarak ayrılan eski kedicik Ceylan Özgül, Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na giderek suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın abisi Kenan Oktar hakkında şikayetçi oldu. Aile İçi Şiddet ve Kadına Karşı Şiddet Suçları Müracaat Bürosu'na ifade veren Özgül, Adnan Oktar ile grubu hakkında mali suçlar bürosu tarafından operasyon yapıldığını ve birçok kişinin tutuklandığını ifade etti.

"İNGİLİZ AJANI OLDUĞUMU SÖYLEYEREK ALEYHİME BEYANDA BULUNDU"

Dışarıda olan Adnan Oktar'ın abisinin ise kendisinin aleyhinde paylaşımlarda bulunduğunu iddia eden Özgül, "Bir kısım medya ve sosyal internet sayfalarında bu olaylara dair gerek katılımcı olarak yorum yapmış, gerekse yorum yazarak oluşturduğu gönderileri paylaşmıştır. Bu konuşma ve paylaşımlarında bizzat ismimi de söyleyerek benim İngiliz ajanı olduğumu ayrıca ben ve benim gibilerin 50 bin TL para alarak kanıtsız şekilde suç uydurduğumuzu, yine benim hakkımda elinde gizli belgeler bulunan bir dosya bulunduğunu, bu dosyaları ifşa edeceğini belirtmektedir" ifadelerini kullanarak Oktar’ın kardeşi Kenan Oktar’dan şikayetçi oldu.

OKTAR ÖRGÜTÜNE ÜYE OLMAKLA SUÇLADI

Eski kedicik Ceylan Özgül, ifadesinde Kenan Oktar'ın Beyaz TV'deki konuşmalarına dair kayıtları kanıt olarak sunduğunu ifade ederek, "Bu şekilde hem sözleri ile hakaret eden hem de elinde gizli dosyalar olduğunu belirterek önceki ifadelerimi değiştirmeye yönelik şantajda bulunan zanlıdan şikayetçiyim. Kanıtlarımı sundum, bu eylemiyle de Adnan Oktar örgütünün üyesi olduğu açıktır" şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal