Hotmail Kapatma

Hotmail kapat işlemine ihtiyaç duyduğumuzda nasıl olacağına ilişkin bir fikrimiz olmuyor. Sizin için hotmail kapatma aşamalarını ve sonrasını tüm adımlarıyla derledik.

07.05.2018-11:56 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-11:48) Hotmail Kapatma

HOTMAİL KAPATMA

Artık ihtiyacınız olmadığından veya gereksinim olmayan yinelenen bir hesap olduğundan bir Microsoft hesabını kapattığınızda Microsoft, iki şeyde net olmanızı ister. İlk olarak, hesabı kapatan kişinin hesabınızı kötü amaçlı olarak kapatmaya çalışan biri değil siz olmanız. İkinci olarak, daha sonra ihtiyaç duyacağınız önemli hiçbir şey bırakmamanız.

Hesabınızın yanlışlıkla veya kötü amaçlı olarak kapatılmasını engellemek için kimliğinizi ve amacınızı delillendirmenizi talep edebiliriz. Mesela, hesap bilgilerinizi unuttuysanız ve güvenlik bilgilerinizi sıfırlamanız gerektiyse hesabınızı kapatmadan önce sizi 30 gün süreyle bekletebiliriz.

Microsoft hesabınızı kapattığınızda etkilenecek tüm hizmetleri göz önünde bulundurun. Microsoft hesabınızı kapatınca Outlook posta kutunuz, Skype kimliğiniz ve kişileriniz, OneDrive’da kayıtlı dosyalarınız, Xbox Live verileriniz ve Oyuncu Etiketiniz daimi olarak silinir.

 

HESAP KAPATMAK İÇİN

Hesabınızı kapatın kısmına gidin.

Hesabınızda oturum açmanız istendiğinde hesabın silmek istediğiniz hesap olduğunu tekrardan kontrol edin. Değilse Farklı bir Microsoft hesabı ile oturum aç’ı seçin.

Açtığınız sayfada doğru Microsoft hesabının görüntülendiğinden emin olun ve ardından İleri seçeneğine tıklayın.

Listeyi okuyun ve her maddeyi okuduğunuzu onaylamak için onay seçeneklerini seçin.

Neden seçin açılır listesinden hesabı kapatma nedeninizi seçin.

Hesabı kapanmak üzere işaretle seçeneğini seçin.

HESABINIZI KAPATTIKTAN SONRA

Hesabı kapatma için işaretle düğmesine dokunduğunuzda veya tıkladığınızda Microsoft hesabınızı kalıcı olarak silmeden önce, fikrinizi değiştirmeniz veya tamamen silinmeden önce hesaptaki bir veriye erişmeniz gerekmesi ihtimaline karşı 30 gün süreyle bekleriz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal