Heung-Min Son Asker Oluyor!

İngiltere Premier Lig'de oynayan Tottenham'ın yıldızı Heung-Min Son, coronavirüsden dolayı sezonun ertelenmesi sırasında Güney Kore'de bir aylık askerlik görevini yapacak.

02.04.2020-15:15 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-15:13) Heung-Min Son Asker Oluyor!

İngiltere Futbol Federasyonu (FA), Premier Lig, EFL Championship, FA Kadınlar Süper Ligi, İngiltere Profesyonel Futbolcular Derneği (PFA) ve İngiltere Antrenörler Birliği (LMA) verdikleri ortak bildiri ile beraber, İngiltere'deki profesyonel futbolun coronavirüs salgını hasarlarından kurtulup, liglere kaldığı yerden devam edilmesinin çarelerini aradıklarını belirttiler.

The Sun'ın yaptığı habere göre; bu açıklamadan sonra Premier Lig'de top koşturan Tottenham'ın yıldızı Heung-Min Son, coronavirüsden dolayı sezonun ertelenmesi esnasında Güney Kore'de bir aylık askerlik görevini yerine getirme kararı verdi.

ASKERE GİTMEKTEN KURTULMUŞTU

Heung-Min Son, 2 sene önce Asya Oyunları'nda altın madalya alarak askere gitmekten kurtulmuş ve kulübünde kalarak sezona kaldığı yerden devam etmişti. Yasalara göre Heung-Min'in en az 21 ay askerlik görevini yerine getirmesi gerekiyordu. Eğer Güney Koreli futbolcu askerliğini yapmazsa yasalara göre hakkında hapis cezası çıkacaktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal