HDP'den Skandal Paylaşım! Sözde Ermeni Soykırımına Sahip Çıktı

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi kolu olan HDP, sosyal medya hesabından sözde Ermeni soykırımına destek oldu.

24.04.2019-16:11 - (Son Güncelleme: 24.04.2019-15:57) HDP'den Skandal Paylaşım! Sözde Ermeni Soykırımına Sahip Çıktı

24 Nisan 1915tarihinde Osmanlı Devleti'nin zorunlu Tehcir uygulamasıyla Ermenileri Suriye'ye göndermesinin üzerinden 104 sene geçti. Tehcir öncesinde Van ve Erzurum'da Ermeni çeteleri Müslümanları acımadan öldürdüler. O kadar ileri gittiler ki bazı köylerde nüfus bile yok oldu. Talat Paşa'nın izni ile Ermeniler tüm hakları korunarak bir göç yolu üzerinden sahip çıkılarak göç ettirildi. Tehcir sayesinde burada bulunan masum Ermenilerin hakkı da korunmuş ve Ermeni çeteciler ve katiller sürüsü Anadolu'dan temizlenmişti.

PKK ASALA'NIN DEVAMI

1976 yılında Ermenilerin kurduğu ASALA terör örgütü 38 diplomatımızı şehit etti. Ardından çöken ASALA terör örgütünün hemen sonrası terör örgütü PKK ortaya çıktı. PKK'nın ASALA'nın devamı olduğu bugüne kadar sürekli olarak kanıtlandı. 

HDP SÖZDE SOYKIRIMIN SÖZCÜSÜ!

Bölücü terör örgütü PKK'nın siyasi kolu olan HDP tehcirin 104. yılında sözde Ermeni soykırımını anan bir mesaj paylaştı ve Türk devletine mesnetsiz suçlamalar savurdu. 1914 yılında Van ve Erzurum'da gerçekleştirilen Türk katliamlarını, ASALA terör örgütünün şehit ettiği diplomatları görmezden gelen HDP sosyal medya üzerinden büyük tepki gördü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal