Metrobüste Bir Kadına Cinsel Saldırıda Bulunan Adamın İfadesi Şoke Etti

İstanbul'da metrobüste bir kadın cinsel saldırıya uğradı. Yakalanan adamın pantolonunun ıslak olduğu fark edildi. Olay sonrasında gözaltına alınan zanlı ifadesinde, kadının bağırmasından korktuğunu ve bu nedenle altını ıslattığını söyledi.

24.04.2019-15:47 - (Son Güncelleme: 24.04.2019-15:42) Metrobüste Bir Kadına Cinsel Saldırıda Bulunan Adamın İfadesi Şoke Etti

İstanbul'da metrobüste cinsel istismara uğradığını öne süren kadın, çektiği görüntüleri sosyal medyadan yayınladı. Görüntüler ardından harekete geçen polis, şüpheliyi gözaltına aldı. Avcılar Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri sona eren şüpheli, adliyeye gönderildi.

Olay dün Avcılar istikametine giden bir metrobüste meydana geldi. Metrobüste F.Ö'nün cinsel saldırısına uğradığını öne süren N.C, bağırmaya başlayarak tacizcisini ifşa etti. Tacize uğrayan N.C, tacizcinin cinsel organını dışarı çıkardığını ve boşaldığını kaydetti. N.C, metrobüsteki vatandaşların yardımı ile tacizciyi Saadetdere durağında indirdi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Tacize uğrayan N.C, o anları cep telefonu kamerasına kaydedip sosyal medyada yayınladı. Kullanıcılar, Twitter'da tacizciye tepki gösterdi.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

Görüntüler ardından harekete geçen polis birimleri, şüpheli F.Ö'yü gözaltına aldı. Avcılar Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edilen şüpheli, kadının bağırması ardından korktuğunu ve bu sebeple altını ıslattığını kaydetti. Şüpheli ifadesinin sona ermesinin sonrasında Küçükçekmece Adliyesi'ne gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal