Hatayspor Yeni Malatyaspor ile Karşı Karşıya

Süper Lig'in 20.haftasında saat 16.00'da Antakya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan Atakaş Hataspor-Yeni Malatyaspor mücadelesini hakem Ramazan Keleş yönetecek.

20.01.2021-15:49 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-15:49) Hatayspor Yeni Malatyaspor ile Karşı Karşıya

Ev sahibi Atakaş Hatayspor ligde arka arkaya aldığı mağlubiyetler ile harika bir yükseliş göstererek 5.sıraya kadar yükselerek zirve takibine başladı. Bu geçen dönemde özellikle yıldızı parlayan oyuncusu Aaron Bounpendza'nın gol yollarında göstermiş olduğu katkıyla golcü bir ekip konumunda olan Hatayspor evinde oynayacağı Malatyaspor karşılaşmasını kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. 

Konuk ekip Yeni Malatyaspor ise ligde 5 maç arka arkaya galip gelememesinin ardından geçtiğimiz hafta oynadığı Çaykur Rizespor karşılaşmasında 4-1 galip gelerek kötü gidişatını sona erdirmişti. Ayı zamanda Ziraat Türkiye Kupası'nda hafta içi oynadığı son 16 turu mücadelesinde Galatasaray'a kaybederek kupaya veda eden Yeni Malatyaspor ligde Hatayspor karşılaşmasında 3 puan alarak hem ligdeki galibiyetin devam ettirmek hem de kupa mağlubiyetini telafi etmek istiyor. 

İki takım arasında oynanan mücadelelerde iki ekip en son 2014 yılında alt liglerde karşı karşıya gelmişti. Oynanan son 5 karşılaşmada Yeni Malatyaspor 3 galibiyet Hatayspor ise 2 galibiyet almıştı.

Atakaş Hatayspor'da en golcü oyuncu 12 gol ile Aaron Boupendza olurken Yeni Malatyaspor cephesinde ise Adem Büyük ağlara gönderdiği 7 gol ile dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal