Hastanelerde randevusuz hasta bakılıyor mu? MHRS ile randevu almadan muayene olabilirmiyim?

Hastane randevu sisteminin değişmesi üzerine MHRS ve ALO 182 hattından randevu almak mümkün. Fakat sistemlerin zorluğu ya da randevu bulunmaması halinde vatandaşlar hastaneye randevusuz muayene olabilir miyim sorusuna yanıt aramaktadır. Acil doktora gitmek zorunda olan ve randevu alamayan vatandaşlar randevusuz muayene durumunu araştırıyor. Hastaneler randevu sistemi kaldırıldı mı? MHRS hastane randevu alma bitti mi? Randevusuz hasta bakılıyor mu?

24.04.2022-18:03 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-18:03) Hastanelerde randevusuz hasta bakılıyor mu? MHRS ile randevu almadan muayene olabilirmiyim?

Son dönemlerde zorlu hale getirilen hastane randevu sistemi birçok vatandaşı mağdur etti. Devlet hastanelerinde randevu sisteminin kaldırılması beklenirken konu hakkında açıklama Prof. Dr. Özgür Yiğit tarafından geldi. Randevu sistemi kaldırıldı mı? Randevu almadan hastanede muayene olabilir miyiz? sorularının yanıtı tüm detaylarıyla haberimizde yer almaktadır

Hastanelerde randevu kaldırıldı mı?

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu sosyal medya üzerinden hastane randevuları hakkında açıklama yaptı. "Covid tedbirleri sebebiyle randevu ile yapılan hasta muayene işlemleri sağlık bakanlığının geçen ay yayımlanan yazısı ile randevulu/randevusuz olarak yeniden düzenlenmiştir. Artık randevu almakta zorlanan vatandaşlarımız randevusuz olarak muayene olabileceklerdir." ifadelerini kullandı

Randevusuz hastanede muayene olunur mu

MHRS üzerinden hastane randevusu nasıl alınır?

Hastanelerde yoğunluğu kaldırmak ve sıranın düzene girmesi için MHRS randevu sistemine başvuruldu. ALO 182 çağrı merkezi ya da MHRS internet sayfasından kolaylıkla randevu alınabilir. Vatandaşlar hekim seçeneği de dahil olmak üzere kendilerine göre seçim yapabilmektedir. Online Randevu linkine giriş yaparak kayıt oluşturarak kolaylık randevu oluşumu yapabilir.

Telefondan hastane randevusu nasıl alınır?

Sağlık Bakanlığının ALO 182 çağrı merkezini arayarak müşteri temsilcilerine hastanın TC kimlik numarası verilerek adım adım randevu alma işlemiyle tamamlanır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal