Uyuşturucu Sattığı Tespit Edilen Kadın, 2 Çocuğuyla Beraber Cezaevine Gönderildi

Antalya'da yerli ve yabancı turistlere uyuşturucu sattığı tespit edilen bir kadın gözaltına alındı. Tutuklanan kadının 2 çocuğu da anneleriyle beraber cezaevine gönderildi.

02.05.2019-16:26 - (Son Güncelleme: 02.05.2019-16:20)

Antalya Manavgat'ın dünyaca ünlü Side turizm bölgesinde farklı eğlence mekanlarında şüpheli bir kadının yerli ve yabancı turistlere uyuşturucu satışı yapmaya uğraştığı ihbarı ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri araştırma başlattı. Araştırma neticesinde Tuna B.'nin (28) farklı mekanlarda turistlere uyuşturucu madde sattığı belirlendi.

UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

DHA'nın haberine göre jandarma tarafından evine baskın gerçekleştirilen Tuna B., 4-5 yaşlarında 2 kız çocuğuyla beraber gözaltına alındı. Şüphelinin evinde ve aracında yapılan aramada 560 gram skunk uyuşturucu maddesi, 110 ecstasy hap yakalandı. Jandarmada işlemleri sona eren Tuna B. adliyeye gönderildi.

ŞÜPHELİ KADIN TUTUKLANDI

Tuna B., savcılıkta verdiği ifadede eşinden bir süre önce ayrıldığını ve 5 aylık hamile olduğunu söyleyerek, geçinmek için uyuşturucu madde sattığını ve pişman olduğunu ifade etti. Savcılık ifadesinin sonrasında tutuklanması talebiyle sulh ceza hakimliğine gönderilen Tuna B., 'uyuşturucu madde imal ve ticareti' suçundan tutuklandı.

ANNELERİYLE CEZAEVİNE GİTTİLER

Jandarma tarafından gözaltına alındığı zaman evde bakacak kimsesi olmadığı için Tuna B.'nin 2 kız çocuğu da annesiyle beraber adliyeye sevk edildi. Tuna B.'nin savcılık ve sulh ceza hakimliğinde ifade vermesi esnasında jandarma ekiplerinin yanında duran çocuklar, sık sık annelerinin ne zaman geleceğini sordu. Duruşmanın sonrasında jandarma ekipleri tarafından adliyeden çıkarılan çocuklar anneleriyle beraber Alanya Cezaevi'ne sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal