Ünlü Oyuncu Arabada İlişki Rezaletini Canlı Yayında Anlattı

Ünlü oyuncu Eva Price, İnstagram'dan açtığı canlı yayında takipçilerine bir arabanın içinde ilişkiye giren çifti izlediğini anlattı. Price o anları anlatırken "Biraz utandım ama bunu sizinle paylaşmak zorundayım" dedi.

08.10.2020-09:46 - (Son Güncelleme: 08.10.2020-09:47)

37 yaşındaki ünlü İngiliz oyuncu Eva Price, salı günü arkadaşıyla buluşmak üzere randevulaştı. Buluşma yerine erken giden Price, arabasını ormanlık bir alanda yol kenarına park etti. Önündeki aracın sallandığını gören Price, aracın içindeki çiftin ilişkiye girdiğini gördü.

İnstagramdan canlı yayın açarak takipçilerine olayı anlatan Price, "Böyle bir şey sadece benim başıma gelir. Biraz utandım ama sizinle bunu paylaşmak zorundayım. Arkadaşımla buluşmak için yola çıktım, yemek yemek için aracımı park ettim ama şu an bir çift, önümdeki arabada ilişkiye giriyor" diye konuştu.

CANLI YAYINDA MAÇ ANLATIR GİBİ ANLATTI

Sosyal medyada yaptığı yayında çiftin ilişkiye girmesini maç anlatır gibi anlatan Eva Price, takipçilerinden gelen mesajlardan en çok "Neden onlara katılmadın" mesajını beğendiğini söyledi.

HEM YEMEĞİNİ YEDİ HEM ÇİFTİ İZLEDİ

Ünlü oyuncu, çiftin ilişkileri bitene kadar hem yemeğini yedi hem de onları izledi. Eva, arabalarının içi çok dar olduğu için muhtemelen çiftin kafalarında yaralar oluştuğunu söyledi.

EVA PRİCE KİMDİR?

Daha önce Coronation Street dizisinde rol alan Eva Price, şu an "Viewpoint" dizisinde oynuyor. Dizi ekibinde bir kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle dizi çekimlerine ara verilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal