THY Memur Alımı

THY personel alımı başvuru formu? THY kabin memuru alımı 2018? THY hostes alımı 2018? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

22.05.2018-20:45 - (Son Güncelleme: 22.05.2018-20:36) THY Memur Alımı

Türk Hava Yolları (THY) İstanbul'a Yeni Havalimanı projesi ile uçak filosunda artışa gitmeyi düşünüyor. Bu büyümeye endeksli olarak personel sayısında da artışa gidecek olan şirket personel sayısınıda artırmayı planlayarak çok sayıda yeni personel istihdam edecek. Türk Hava Yolları, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasına endeksli olarak daha da büyüyecek. Filosuna yeni uçaklar alacak olan THY'nin istihdam edeceği personel sayısı da yükselecek. THY çok sayıda yeni uçuş personelini de kadrosuna alarak büyük bir iş istihdamı gerçekleştirecek. Her sene 500 pilot alan THY, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasıyla beraber büyüyecek filosuna endeksli olarak gelecek sene rekor seviyede 900 pilotu kokpitlerine alacak. Bunun haricinde rekor seviyede de kabin görevlisi istihdamı da gerçekleştirilecek. Her sene ortalama 500 pilot alımı gerçekleştiren Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Yeni Havalimanı projesi ile beraber bu sayıyı da 900'e yükseltmeyi planlıyor.

THY'DE KABİN MEMURU OLMANIN SAĞLIK VE FİZİKİ KOŞULLARI NELER?

Bayanlar için 160-180 cm. arası, erkekler için 170-190 cm arası boya sahip bulunmak (Boy-kilo orantılı olmalıdır.),

Sağlık vaziyeti uçuşa mani olmamak (Seçme aşamalarında başarılı olan adaylarımızdan işe başlama kısmında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nce görev verilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları ve raporlarını THY A.O. Sağlık Müdürlüğü işyeri hekimlerine onaylatmaları lazımdır.),

THY A.O. Kabin Memuru üniforması giyildiği zaman, vücudunun görünecek bölümlerinde dövme, piercing, yanık yada yara izi vb. olmamak,

Daha önce THY A.O. yada diğer havacılık kurumlarındaki uçuş vazifelerinden disiplinsizlik yada sağlık sebebiyle ayrılmış bulunmamak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal