'Tarafsız' Gazeteci İsmail Küçükkaya Kimin Aracında Görüntülendi

Tarafsız bir gazeteci olduğunu sürekli vurgulayan ünlü sunucu İsmail Küçükkaya, CHP'nin aracına binerken kayıt altına alındı.

22.06.2018-13:51 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-13:52)

FOX TV'de her sabah ekrana gelen Çalar Saat programıyla izleyicilerin karşısına çıkan gazeteci ve sunucu İsmail Küçükkaya, yayın akışında sürekli tarafsız olduğuna vurgu yapıyordu.

PARTİNİN ÖZEL ARACI

Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya'nın ortaya çıkan görüntüleri, objektif kimliğinin olmadığını ortaya çıkaracak türden.

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından gerçekleştirilen mitinge katılan İsmail Küçükkaya ve eşine, CHP tarafından lüks bir araç tahsis edildi.

Amatör kameralar tarafından çekilen videoda, gazeteci Küçükkaya'nın elinde bir de çanta olduğu görülüyor.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

1972 senesinde Kütahya Simav'da hayata gözlerini açan İsmail Küçükkaya, ilk ve orta öğrenimini Kütahya'da tamamladı. Lisans eğitimini ise Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünü bitirerek noktaladı.

İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 senesinde Hürriyet Gazetesi'nde muhabirlik yaparak başladı. Hürriyet Gazetesi uzun bir süre çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde gazetecilik mesleğine devam etti. 2000 senesinde Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan Küçükkaya, 2003 yılında köşe yazarlığını da devam ederek SkyTürk TV'de Ankara temsilcisi olarak göreve başladı.

2005-2008 yılları arasında Akşam Gazetesi'nin Ankara temsilciliği yürüten İsmail Küçükkaya, 2008 yılı Kasım ayında Akşam Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni olarak görev yapmaya başladı. Haziran 2013 tarihinde başlayan Gezi Parkı olaylarının sonrasında görevinden alındı.

Eylül 2013 tarihinde ise Fox TV'de "Çalar Saat" adlı haber programı sunmaya başladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal