Talat Atilla'dan Rahmi Turan'a Yalanlama: Mahkemeye Vereceğim

Beştepe'de CHP'li bir ismin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğü yönünde Rahmi Turan tarafından yapılan yalan haberin kaynağı olarak gösterilen Talat Atilla, iddiaları yalanladı

23.11.2019-14:43 - (Son Güncelleme: 23.11.2019-14:35)

Turan, 9 Kasım’da Ankara’daki cumhurbaşkanlığı külliyesine giden bir CHP’linin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la görüştüğünü iddia etmişti. Sözcü yazarı, Erdoğan’ın ‘CHP’nin önemli ismi’ne “Partinin başına geç, yardımcı olurum” dediğini de iddia etmişti.

YALANIN KAYNAĞINI AÇIKLADI, KAYNAK YALANLADI

Rahmi Turan, daha sonra gazetesine açıklamada bulunarak, haber kaynağının turktime.com yönetim kurulu başkanı Talat Atilla olduğunu bildirdi.

Atilla, Turan’ın açıklamasından önce, yazıyla kendisinin ilişkilendirenleri mahkemeye vereceğini ifade etti.

Turan’ın açıklamasının ardından Independent Türkçe’ye konuşan Atilla, “Turan’ın yazılarını benim sitemde de kullanıyorum diye iddiayı ortaya attılar. Kaynak ben değilim. Söylenecek fazla bir şey yok” dedi.

‘ONA DA BAŞKASI SÖYLEMİŞTİR’

Atilla’nın açıklamasının kendisinin üzdüğünü belirten Turan, ODA TV’ye de şu açıklamayı yaptı: 

“Bu arada şunu da söylemem gerekiyor: Talat Atilla’ya da bunları bir başka haber kaynağı söylemiştir. Bu haber kaynağının kim olduğuna yönelik tahminlerim var. Bu haber kaynağının onu da yanılttığını düşünüyorum. İsmini biliyorum ancak, onu şimdilik söylemiyorum. Gazeteciyim. Bu konuda araştırmalar yapıyorum.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal